De belangrijke ecofin communiteis van IPM

Voortbouwend op referentiemerken als La Libre, La Libre Eco en LN24, ontwikkelt en animeert IPM Advertising grote business communities. Onze digitale economische communities Wilt u een specifiek publiek bereiken dat geïnteresseerd is in de economie? Dan hebben wij voor u…
4 april 2023

Voortbouwend op referentiemerken als La Libre, La Libre Eco en LN24, ontwikkelt en animeert IPM Advertising grote business communities.

Onze digitale economische communities

Wilt u een specifiek publiek bereiken dat geïnteresseerd is in de economie? Dan hebben wij voor u verschillende digitale advertentie-oplossingen om te overwegen.

Met onze rijke GDPR-compatibele data creëren we op maat gemaakte doelgroepsegmenten om de KPI’s van uw campagnes te optimaliseren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor ons EcoFin-segment met 900.000 impressies per maand (CAP1).

Ons In-Mail-product plaatst uw boodschap in een kwalitatieve redactionele context. Uw advertentie wordt namelijk als IMU of leaderboard opgenomen in onze eco-nieuwsbrief, waardoor bijna 300.000 in economie geïnteresseerde internetgebruikers worden doorverwezen naar de beste artikels in onze media over het onderwerp!

Onze influencer marketing oplossingen zijn ook geschikt om de financiële of economische communities te bereiken.

Onze brede waaier aan ecofin contexten

IPM biedt al jaren een reeks thema-bijlagen over economie. Keuze te over: financiële dossiers over private banking in april, het dossier over familiebedrijven op 17 mei of de bijlage Wealth management op 11 oktober 2023. Maar vooral onze niet te missen bijlage ‘belastingaangifte‘, die op 27 mei 2023 verschijnt in La Libre (deadline voor de reservering: 13 mei 2023).

Ons nieuw nationaal Tboo and more product Nextfin is uw partner voor uw specifieke financiële communicatie in De Standaard en La Libre met 750.000 LLP.

LN24 besteedt ook bijzondere aandacht aan economische topics, hetzij door serieuze berichtgeving over deze onderwerpen in onze nieuwsprogramma’s, of via onze business gerelateerde programma’s zoals “On saura tout”, “Success Stories”, “Les Acteurs de l’Éco” of “Parlons Cash” ».

Bloemlezing van economische keys facts  

La Libre bereikt in elke editie 82.000 SG 1-2 lezers! De selectiviteit op deze doelgroep is één van de beste in België PQ (115!).

2 nominaties voor de Belfius-prijs voor de beste Belgische financiële en economische journalistiek

120.000 unieke bezoekers (SG 1-2) per maand op La Libre Eco (bron: Gfk probe, monthly reach, januari 2023).

Als u onze business communities wilt bereiken, neem dan contact op met Caroline Bossaert (Head of Sales – Direct Market) of Patricia Hupin, Direct Market Sales Manager – Finance.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP is een uitgebreid pack waarmee u op basis van een gecombineerd tarief kan adverteren in de 12 belangrijkste nieuwsmerken van ons land. Een nationaal advertentieaanbod dat ideaal is qua bereik en CPM. “NP (News Power) is een nationaal aanbod dat de 4 belangrijkste...

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

Een nieuwe data-technologie wordt toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide verticale aanbod van IPM op gebied van weergerelateerde gegevens (zowel print als digitaal): waardoor gerichte campagnes op het juiste moment kunnen worden uitgevoerd! IPM introduceert een...

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

In het verkiezingsjaar 2024 zal de burger best wat keuzes moeten maken. De burger is wat betreft informatie over politieke gebeurtenissen sterk afhankelijk van onze perstitels en vooral La Libre Belgique.   « Politiek nieuws speelt een prominente rol in La Libre...