Content-creatie

Opstelling van Partner Content, uitvoering van een interview, uitwerking van een persmededeling, schrijven van artikels en van gespecialiseerde rubrieken in de vastgoedsector, ondernemerschap, de financiële wereld, gezondheid, vrijetijdsbesteding of reizen: het team Content stelt u professionele journalisten ter beschikking die goed onderlegd zijn in het schrijven van druktekst maar ook webteksten, en dit volledig rekening houdend met de SEO referencing, tegenwoordig van fundamenteel belang voor alle pertinente, doeltreffende communicatie op het Web. Ons doel: de interesse wekken om te lezen en ROI realiseren in naleving van uw bedrijfsfilosofie en uw meest doorgedreven aspiraties. De content kan zich ook uitbreiden tot het uitvoeren van videoreportages en het schrijven van radiospots.

Partner Content :

U bekend maken, over u praten, uw expertise in een bijzonder domein delen… Tegenwoordig is partner content de ideale tool voor elke communicatie, zowel commercieel, institutioneel als van openbaar belang. De grote troef: het virale effect. Door partner content te publiceren op onze websites Lalibre.be, DH.be, Parismatch.be, bereikt u onze lezers maar zorgt u ook voor het delen van pertinente, kwaliteitsvolle informatie binnen de webgemeenschappen. Uw bericht wordt door een ruim publiek gelezen en onthouden! Dankzij een zorgvuldige selectie van de gebruikte woorden, haalt uw artikel een hoge referentiescore op het Web.

Creation-Contenu-Partner-Content

Reclameredactie:

In onze dagbladen en gespecialiseerde tijdschriften of voor uw communicatienetwerken kunt u via reclameredactie uw activiteiten of producten beter bekend maken. Naast het beeldmateriaal brengt de content, die door onze journalisten wordt opgesteld, uw kwaliteiten, services of nieuwigheden in de kijker. Reclameredactie kan ook worden begeleid door een webcampagne, een video of een radiospot.

Radiospot:

De aankondiging van een tijdelijke actie of een opendeurdag, de inhuldiging van een nieuwe winkel… In luttele seconden dringt een radiospot door bij het publiek van DH Radio, een radio die voortdurend in ontwikkeling is! Voor een optimale doeltreffendheid, te combineren met een gedrukte en/of een online communicatieactie.

Video:

Niets gaat boven een video om uw bedrijf en haar troeven voor te stellen. Begeleid door een journalist die u tijdens uw communicatie zal begeleiden, benadrukt een videomaker uw commerciële activiteiten, uw producten, uw merken of uw lokalen, dit alles met het nodige dynamisme en moderniteit. Een video die zal verschijnen op Lalibre.be, DH.be en/of Parismatch.be, die u ook op uw sociale netwerken kunt publiceren. De video: een kwaliteitsvolle tool voor een optimale communicatie!

Tijdschrift:

Een tijdschrift volledig gewijd aan uw activiteiten: jawel! Of het nu gaat om de presentatie van een toeristische regio, een folklore, een museum, een evenement, een technologische innovatie, een gamma producten en/of diensten, het team Content stelt u een journalist en een team infografische experts ter beschikking. Geen foto’s beschikbaar? Onze fotograaf beantwoordt aan al uw verwachtingen: overzichtsfoto’s, portretten, details van een product… Uw rubriek kan gepubliceerd worden in onze dagbladen La Libre en/of La DH, maar kan ook een leven leiden op het internet ofwel worden gedrukt om via uw netwerken te worden verspreid.

Contentcreatie tijdschrift

Presentatie van de onderneming:

U bent een expert in uw sector en u innoveert regelmatig. U wenst nieuwe markten aan te boren. Om daarin te slagen, is het van fundamenteel belang om goed te communiceren. Het team Content maakt voor u een dynamische presentatie van uw onderneming, uw diensten, uw sterke punten. Persdossiers, persmededelingen, presentatiefiches van producten, foto’s, video’s… alle communicatieformules zijn mogelijk. Uw campagnes kunnen gecombineerd worden met een verschijning in verschillende media van de IPM-groep.

Contact met ons opnemen

Ons team is er om u te begeleiden.

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !