De Taylor-made oplossingen van LN24

LN24 heeft een nieuwe programmering met vernieuwde concepten klaar. Wenst u uw boodschap meer visibiliteit te geven profiteer dan van onze taylor-made oplossingen, uniek in Franstalig België. Unieke taylor-made oplossingen Onze oplossingen zijn gebaseerd op deze drie pijlers: content, visibiliteit…
9 februari 2023

LN24 heeft een nieuwe programmering met vernieuwde concepten klaar. Wenst u uw boodschap meer visibiliteit te geven profiteer dan van onze taylor-made oplossingen, uniek in Franstalig België.

Unieke taylor-made oplossingen

Onze oplossingen zijn gebaseerd op deze drie pijlers: content, visibiliteit en digitaal

LN24 geeft u de mogelijkheid om centraal te staan in onze audiovisuele inhoud! Uw boodschap wordt uitgezonden in verschillende formaten (dossier, reportage, expert, enz.), geïntegreerd in het programma zelf. Dit geeft u een ontzettend mooie exposure bij onze 387.500 unieke kijkers per week!

Maar ook digitaal komt aan bod! Uw inhoud zal in replay worden aangeboden op onze website (200.000 unieke bezoekers per maand), in onze newsletter (20.000 contacten) en op onze sociale media.

Onze packages voor maximale visibiliteit   

Onze taylor-made oplossingen gelden voor volgende 4 belangrijke programma’s: On saura tout, Success stories, Les acteurs de l’éco en Parlons Cash.

Met onze totaalpakketten zal uw merk herhaaldelijk in meerdere programma’s verschijnen. Voor het programma “On saura tout”, gepresenteerd door Charlotte Baut, omvat dit pakket bijvoorbeeld 5 content elementen gedurende een hele week!

U bent zeker van een zeer grote zichtbaarheid die wordt geaccentueerd door een kwalitatieve en gesegmenteerde redactionele context. Elke week staat het programma immers in het teken van een bepaald thema (Batibouw, geldzaken, Luxemburg, enz.). Bekijk hieronder de kalender met aankomende thema’s.

De andere twee offertes hebben dezelfde impact maar over een kortere periode (één dag) of richten zich op een specifiek formaat (à la carte).

In de komende weken zullen nieuwe programma’s van start gaan die weer mogelijkheden bieden om uw zichtbaarheid te verhogen.

    • La minute, een kort, bondig en dynamisch formaat, zal adverteerders op het gebied van onder andere cultuur, financiën en economie de mogelijkheid bieden om te communiceren over hun meest recente nieuwstopics.
    • Verder is er ook nog het wekelijks programma Demain, waarin de toekomstige uitdagingen voor de Belgische samenleving centraal staan.

Kijk ook eens naar de andere doeltreffende mogelijkheden van de IPM-Group

Profiteer ook van de sterkte van de IPM-Group door uw tv-campagne aan te vullen met onze print, video, display en digitale oplossingen, door middel van onze bijlagen of onze specifieke dossiers (duurzaamheid, mobiliteit, de onderneming van morgen, vastgoed, enz.).

La Libre is het meest kwalitatieve dagblad in de Belgische Franstalige pers en kenmerkt zich door een uitzonderlijke selectiviteit (115) voor de sociale groepen 1-2. Bovendien is La Libre Eco de meest bezochte website door hogere kaderleden in Franstalig België.  

Wenst u meer informatie over onze programma’s en taylor-made reclameoplossingen, neem dan contact op met Fabienne Tramasure op +32/472/41.36.46  

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP is een uitgebreid pack waarmee u op basis van een gecombineerd tarief kan adverteren in de 12 belangrijkste nieuwsmerken van ons land. Een nationaal advertentieaanbod dat ideaal is qua bereik en CPM. “NP (News Power) is een nationaal aanbod dat de 4 belangrijkste...

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

Een nieuwe data-technologie wordt toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide verticale aanbod van IPM op gebied van weergerelateerde gegevens (zowel print als digitaal): waardoor gerichte campagnes op het juiste moment kunnen worden uitgevoerd! IPM introduceert een...

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

In het verkiezingsjaar 2024 zal de burger best wat keuzes moeten maken. De burger is wat betreft informatie over politieke gebeurtenissen sterk afhankelijk van onze perstitels en vooral La Libre Belgique.   « Politiek nieuws speelt een prominente rol in La Libre...