Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek efficiënt met…
11 mei 2023

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid.

Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek efficiënt met uw boodschap te bereiken.”

Redactionele en technische coaching

Bij LN24 Brandhouse kunt u faciliteiten huren « U kunt onze studio’s gebruiken om uw eigen content te maken (voor het communiceren van uw resultaten, voor het toelichten van nieuwigheden en vooruitzichten, enz.). Een dag in onze studio’s doorbrengen en uw eigen uitzending realiseren is een unieke kans om een ervaring te delen met uw klanten, leveranciers en medewerkers ».

Dankzij de redactionele en technische teams van LN24 Brandhouse kunt u rekenen op een uitgebreide coaching, van de content briefing (hoe de kernboodschap overbrengen en de toespraken uitschrijven) tot de postproductie (montage, generiek, beeldcompositie, …), inclusief de opbouw van de uitzending (duidelijk uw boodschap kunnen overbrengen, leren omgaan met stress op de set).

Aan het einde van de dag hebt u een kant-en-klare uitzending om te verspreiden op al uw communicatiekanalen voor uw klanten en partners.

Wilt u profiteren van deze boeiende audiovisuele context om uw reclameboodschap te communiceren? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze collega’s van de Reclameregie RMB, Cindy Legros (Business Developer & Account Manager LN24) ou Fabienne Tramasure, LN24 Brand House Manager.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP is een uitgebreid pack waarmee u op basis van een gecombineerd tarief kan adverteren in de 12 belangrijkste nieuwsmerken van ons land. Een nationaal advertentieaanbod dat ideaal is qua bereik en CPM. “NP (News Power) is een nationaal aanbod dat de 4 belangrijkste...

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

Een nieuwe data-technologie wordt toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide verticale aanbod van IPM op gebied van weergerelateerde gegevens (zowel print als digitaal): waardoor gerichte campagnes op het juiste moment kunnen worden uitgevoerd! IPM introduceert een...

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

In het verkiezingsjaar 2024 zal de burger best wat keuzes moeten maken. De burger is wat betreft informatie over politieke gebeurtenissen sterk afhankelijk van onze perstitels en vooral La Libre Belgique.   « Politiek nieuws speelt een prominente rol in La Libre...