Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek efficiënt met…
11 mei 2023

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid.

Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek efficiënt met uw boodschap te bereiken.”

Redactionele en technische coaching

Bij LN24 Brandhouse kunt u faciliteiten huren « U kunt onze studio’s gebruiken om uw eigen content te maken (voor het communiceren van uw resultaten, voor het toelichten van nieuwigheden en vooruitzichten, enz.). Een dag in onze studio’s doorbrengen en uw eigen uitzending realiseren is een unieke kans om een ervaring te delen met uw klanten, leveranciers en medewerkers ».

Dankzij de redactionele en technische teams van LN24 Brandhouse kunt u rekenen op een uitgebreide coaching, van de content briefing (hoe de kernboodschap overbrengen en de toespraken uitschrijven) tot de postproductie (montage, generiek, beeldcompositie, …), inclusief de opbouw van de uitzending (duidelijk uw boodschap kunnen overbrengen, leren omgaan met stress op de set).

Aan het einde van de dag hebt u een kant-en-klare uitzending om te verspreiden op al uw communicatiekanalen voor uw klanten en partners.

Wilt u profiteren van deze boeiende audiovisuele context om uw reclameboodschap te communiceren? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze collega’s van de Reclameregie RMB, Cindy Legros (Business Developer & Account Manager LN24) ou Fabienne Tramasure, LN24 Brand House Manager.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

The Informal Pintjes Meetings by IPM: join our super cool afterwork!

The Informal Pintjes Meetings by IPM: join our super cool afterwork!

Grégory, Yield Manager en projectverantwoordelijke, legt ons het concept uit: Achter deze intrigerende naam schuilt ons nieuwe evenement dat u niet mag missen: "een coole afterwork, in de buurt van onze partners en klanten, gewoon een praatje bij een pintje, in een...

Heeft u al eens gedacht aan het huren van onze LN24 studio’s?

Heeft u al eens gedacht aan het huren van onze LN24 studio’s?

Bent u op zoek naar een audiovisuele oplossing om de geloofwaardigheid van uw bedrijf te versterken? Of wenst u uw naamsbekendheid te vergroten via kwalitatief hoogstaande tv-uitzendingen? Maar beschikt u niet over de nodige opnamefaciliteiten? Geen nood: LN24 heeft...

Les News, belangrijk fundament voor democratie

Les News, belangrijk fundament voor democratie

Gemiddeld besteden de Belgen 539 minuten per dag (ofwel 9 uur) aan mediaconsumptie. Om de aandacht van uw lezer-consument vast te houden, moet u naast de juiste contentmarketing ook een goede mediastrategie kiezen. NP3D (met 3 nieuwe premium digitale formaten: mobile,...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !