Speel een centrale rol in onze LN24 studio’s!

Profiteer van de communicatie-expertise van LN24 om uw naamsbekendheid te vergroten Verhuur van professionele studio’s Bent u op zoek naar een audiovisuele format om de geloofwaardigheid van uw bedrijf te vergroten bij uw medewerkers? Of wilt u de activiteiten van…
15 juni 2023

Profiteer van de communicatie-expertise van LN24 om uw naamsbekendheid te vergroten

Verhuur van professionele studio’s

Bent u op zoek naar een audiovisuele format om de geloofwaardigheid van uw bedrijf te vergroten bij uw medewerkers? Of wilt u de activiteiten van uw bedrijf meer bekendheid geven via een televisieproductie van hoge kwaliteit? Maar beschikt u niet over de nodige opnamefaciliteiten? Geen nood: LN24 heeft prachtige studio’s speciaal voor u!

Is dit uw eerste tv-ervaring? Geen probleem, LN24 heeft ook audiovisuele experts voor u klaarstaan.  “Wanneer u in de studio’s aankomt, geven onze coaches u handige tips om uzelf voor te stellen en uit te drukken”, verklaart Cindy Legros, Business Developer bij LN24.

Zodra het programma klaar is, zullen onze monteurs uw content dynamiseren met een degelijke montage en een professioneel geluidsontwerp.  We voeren ook een debriefing uit om te checken hoe u overkomt op het scherm. Kortom, LN24 biedt u een echte opleiding die ook nuttig kan zijn voor uw toekomstige externe communicatie.

Als expert deelnemen aan een commercieel programma

De productie van uw programma is slechts één van de vele commerciële diensten van LN24. U hebt ook de mogelijkheid om als expert deel te nemen aan een commercieel programma (On saura tout, Les Acteurs de l’éco, Success Stories ou Parlons Cash), live uitgezonden op piekmomenten!

LN24 Brandhouse

Wilt u een doeltreffende boodschap overbrengen, maar heeft u geen creatieve ideeën om uw merk op een originele manier onder de aandacht te brengen bij onze kijkers? LN24 heeft een eigen communicatiebureau dat u helpt om effectiever te communiceren naar uw doelgroep!

Wenst u meer uitleg over onze taylor-made oplossingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze collega’s van de Reclameregie RMB Cindy Legros of Fabienne Tramasure, LN24 Brand House Manager. 

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP is een uitgebreid pack waarmee u op basis van een gecombineerd tarief kan adverteren in de 12 belangrijkste nieuwsmerken van ons land. Een nationaal advertentieaanbod dat ideaal is qua bereik en CPM. “NP (News Power) is een nationaal aanbod dat de 4 belangrijkste...

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

Een nieuwe data-technologie wordt toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide verticale aanbod van IPM op gebied van weergerelateerde gegevens (zowel print als digitaal): waardoor gerichte campagnes op het juiste moment kunnen worden uitgevoerd! IPM introduceert een...

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

In het verkiezingsjaar 2024 zal de burger best wat keuzes moeten maken. De burger is wat betreft informatie over politieke gebeurtenissen sterk afhankelijk van onze perstitels en vooral La Libre Belgique.   « Politiek nieuws speelt een prominente rol in La Libre...