La DH/Les Sports+ rijdt mee met de Giro d’Italia: uw advertentie in het wiel van Remco Evenepoel

Begin mei start de Ronde van Italië! Profiteer van dit belangrijke wielersportevenement en bereik een breed en gekwalificeerd publiek met La DH/Les Sports+. De Giro (6-21 mei 2023) biedt een uitzonderlijke mogelijkheid om uw boodschap over te brengen op een…
11 mei 2023

Begin mei start de Ronde van Italië! Profiteer van dit belangrijke wielersportevenement en bereik een breed en gekwalificeerd publiek met La DH/Les Sports+.

De Giro (6-21 mei 2023) biedt een uitzonderlijke mogelijkheid om uw boodschap over te brengen op een attent en gepassioneerd publiek.  Vooral omdat dit jaar het deelnemersveld wordt versterkt met namen als Primoz Roglic en onze landgenoot Remco Evenepoel. Spanning troef!

In de aanloop naar het evenement zullen we de samenstelling van de teams en de laatste informatie over de renners bekendmaken.

Op La DH.net, één van de meest bezochte websites in België met 400.000 unieke bezoekers per dag, wordt een speciale rubriek aan de wedstrijd gewijd.

De interactieve content van DH/Les Sports+ kan een grote betrokkenheid bij onze surfers genereren. « We selecteren elke dag een vraag van onze lezers en vragen onze verslaggever ter plaatse om die te beantwoorden », zegt Jonathan Lange, hoofdredacteur van DH/Les Sports+.

We publiceren dagelijks de opvallendste feiten van de wedstrijd, de uitslagen en samenvattingen van de etappes.

Een sociale media-pagina is gewijd aan de GIRO met een verzameling van de beste artikels over de wedstrijd.

Een correspondent is ter plaatse aanwezig om interviews af te nemen en u te voorzien van de laatste weetjes over het peloton. Hij zal ook het dagelijks leven van Remco Evenepoel volgen in zijn zoektocht naar de volgende overwinning!

La DH Les Sports+: ideaal medium om sportliefhebbers te bereiken

Onze site bevat een sectie sportvideo’s met alle informatie over de populairste disciplines (voetbal, judo, atletiek), maar ook over de minder bekende (badminton, handbal of padel).

In mei worden andere sportevenementen op de voet gevolgd door onze journalisten, zoals de 20 km door Brussel.  En op 23 juni verschijnt een speciale editie over de Tour de France. U vindt er de samenstelling van de teams, het parcours van de etappes en grondige analyses van de conditie van de renners.

De kwaliteit van de artikels en de brede waaier van disciplines die aan bod komen, maken onze site tot de mediareferentie voor alle sportnieuws in Franstalig België! De onderstaande CIM-cijfers bewijzen het: op sportgebied domineert La DH.be/sport alle andere platforms op het vlak van unieke gebruikers.

We hebben een gekwalificeerd en geëngageerd publiek vanwege de constante interactie met onze merken op sociale media. Zo telt de pagina DH-Cyclisme bijna 21.000 volgers. Op deze pagina kunnen onze lezers reageren op het laatste nieuws uit het peloton!

Onze site vertegenwoordigt een uitzonderlijke selectiviteit van mannen: 21% van de surfers op de site zijn mannen uit de hogere sociale groepen (1-3), met een selectiviteit van 140!

Segmenteer uw publiek met onze data, kies voor een bepaalde sectie op onze site of neem deel aan één van onze newsletters.

Maar ook ons dagblad heeft een enorm bereik bij mannen en liefhebbers van ‘la Petite Reine’ (de fiets) en heeft een selectiviteit van 188 in de doelgroep van personen die één of meer keer per week naar een sportevenement gaan (22.000 LLP):

In mei worden andere sportevenementen op de voet gevolgd door onze journalisten, zoals de 20 km door Brussel.  En op 23 juni verschijnt een speciale editie over de Tour de France. U vindt er de samenstelling van de teams, het parcours van de etappes en grondige analyses van de conditie van de renners.

Voor meer informatie over onze advertentie oplossingen, gelieve contact op te nemen met Océane en raadpleeg onze print en digitale ratecards.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

De memostick maakt een comeback bij TBOO and more.

De memostick maakt een comeback bij TBOO and more.

Deze sticker vormt een aanvulling op onze nationale advertentieoplossingen geproduceerd in samenwerking met Ads&Data. Ter herinnering, de memostick is een sticker op de eerste pagina van de krant.  De exclusieve positie op de frontpagina van de krant zorgt...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !