Influence Premium Media : weldra extra digitaal aanbod bij IPM!

IPM, onze digitale en innovatieve regie, breidt het aanbod regelmatig uit. Een nieuwe mogelijkheid zal begin dit jaar worden opgenomen in onze ratecard : het opzetten van campagnes in samenwerking met influencers en gericht op doelgroepen rond uw specifieke thema’s.…
10 januari 2023

IPM, onze digitale en innovatieve regie, breidt het aanbod regelmatig uit. Een nieuwe mogelijkheid zal begin dit jaar worden opgenomen in onze ratecard : het opzetten van campagnes in samenwerking met influencers en gericht op doelgroepen rond uw specifieke thema’s.

Influencers hebben de manier van adverteren veranderd en onze regie vindt het belangrijk aan de nieuwe behoeften van haar adverteerders te kunnen voldoen.

IPM is expert in dit soort campagnes en deed al heel wat samenwerkingen met o.a. De Federatie van de Belgische Autobus- en Autocarondernemers (FBAA) of Pink Lady !

IPM Advertising werkt samen met een aantal influencers op sociale netwerken om de impact van uw campagnes in onze media te vermenigvuldigen. Het gaat om een samenwerking met Atout France, Tourisme Normandie, Busfan.be en Van Hool.

Multiplicatoreffecten voor uw campagnes

Het jaar 2022 was een geweldig jaar voor influence marketing, met zowel succes als controverse. Maar na de bad buzz die de krantenkoppen haalde, is influence marketing nu standaard onderdeel van heel wat communicatiestrategieën.

« Deze formats kunnen de campagnes versterken, als aanvulling van de strategie op onze premium sites. De multiplicatoreffecten zijn dan bijzonder efficiënt», volgens Sophie Vanderwinkel, General Manager van IPM Advertising.

Het aanbod omvat influencer marketing per thema: duurzaamheid, economie/financiën, decoratie/renovatie, duurzaamheid en 55-plus + en nog een « standalone » voorstel. 

Alles wordt door ons geregeld met de hulp van een specialist ter zake. Het was nog nooit zo eenvoudig om uw campagnes te pimpen, en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs! 

Neem contact op met onze verkoop Caroline Bossaert – Head of Sales – Direct Market et Sibylle de Meeûs – Head of Sales – Agencies Market en zie onze ratecard digitale ici

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !