Voorbeschouwing van het nieuwe seizoen van LN 24

Het eerste tv-seizoen van LN24 onder de IPM-vlag. Laten we een tipje van de sluier oplichten over de strategie van de enige Belgische 24uur-nieuwszender. In de media is elk nieuw seizoen een kans om naar buiten te komen met nieuwe…
9 augustus 2022

Het eerste tv-seizoen van LN24 onder de IPM-vlag. Laten we een tipje van de sluier oplichten over de strategie van de enige Belgische 24uur-nieuwszender.

In de media is elk nieuw seizoen een kans om naar buiten te komen met nieuwe ambities. Voor LN24 is het een solide versie 2.0 die eraan komt. De zender richt zich nog steeds op mensen uit hoge sociale klassen (leidinggevenden en managers), maar nieuwe programma’s richten zich ook op een nieuw, breder en meer gediversifieerd publiek.

De programma’s van LN24 verbreden hun horizon binnenkort, met een nieuwe look in de gloednieuwe studio’s van het IPM Convergence House in Brussel. In La Matinale brengt Catarina Letor het eerste nieuws van de dag, met aan het woord tal van specialisten en redacteurs over thema’s zoals : samenleving, economie, cultuur, technologie en politiek.  

De expertise van onze journalisten ten dienste van LN24

De programma’s van LN24 verbreden hun horizon, met een nieuwe look in de gloednieuwe studio’s van het IPM Convergence House in Brussel. In La Matinale brengt Catarina Letor het eerste nieuws van de dag, met aan het woord tal van specialisten en redacteurs over thema’s zoals : samenleving, economie, cultuur, technologie en politiek. Tot de bekende figuren van de zender behoren Martin Buxant (L’Interview Politique) en Bruno Wattenbergh in een economische column. Het nieuws zal nog meer aanwezig zijn gedurende de dag, met “Le point sur l’info” flitsen, die de belangrijkste nieuw in 3 minuten samenvatten, elk uur. En het regionale nieuws zal ook worden belicht tijdens het journaal van 12 uur dat in samenwerking met L’Avenir wordt geproduceerd.  

Ook de avondprogrammering wordt uitgebreid met om 17u een nieuw lokaal magazine van Maxime Binet, in coproductie met La DH. Twee hoofdthema’s: samenleving en consumptie. En om 18u het eerste nieuwsprogramma met Nicolas Pipyn.  

Vanaf het begin van het nieuwe seizoen zendt LN24 elke avond “Doc Prime” uit, een kwaliteitsreportage van 90 minuten voor een gevarieerd publiek. Tot slot zal Jim Nejman, ter afsluiting van onze avonden, een nieuwe formule van de – inmiddels niet meer te missen – Avondgasten van 22.00 tot 24.00 uur op de planken brengen.

Een breder publiek bereiken  

Het weerbericht wordt voortaan op regelmatige tijdstippen gebracht door specialisten in de studio van 6u30 tot middernacht, met een sterke lokale focus.Voortbouwend op zijn succes op het web zal Farid dit reeds uitgebreide aanbod vervolledigen met de presentatie van zijn programma “Farid prend le temps” op LN Matin en het programma “Premiers sur l’info” in de vooravond.

Het nieuwe seizoen bevat elke week twee belangrijke documentaires. Ook de avondprogrammering werd dus aangepast om een zo breed en gediversifieerd mogelijk publiek te bereiken.

Voor adverteerders die op zoek zijn naar kwalitatieve zichtbaarheid, versterkt het verkoopteam van LN24 tijdens de themaweken zijn aanbod van reclameoplossingen op maat. U krijgt met name de gelegenheid om partner te worden van het programma “On saura tout sur…”, gepresenteerd door Charlotte Baut. Het programma wordt dagelijks uitgezonden van 19.00 tot 20.00 uur en behandelt elke week een specifiek sociaal thema.

Indien u meer informatie wenst over onze innoverende reclameoplossingen en de kalender van de themaweken On aura tout vu, kunt u contact opnemen met ons verkoopteam: Fabienne Tramasure (ftramasure@ln24.be) & Laurane Delcroix (ldelcroix@ln24.be).

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

The Informal Pintjes Meetings by IPM: join our super cool afterwork!

The Informal Pintjes Meetings by IPM: join our super cool afterwork!

Grégory, Yield Manager en projectverantwoordelijke, legt ons het concept uit: Achter deze intrigerende naam schuilt ons nieuwe evenement dat u niet mag missen: "een coole afterwork, in de buurt van onze partners en klanten, gewoon een praatje bij een pintje, in een...

Heeft u al eens gedacht aan het huren van onze LN24 studio’s?

Heeft u al eens gedacht aan het huren van onze LN24 studio’s?

Bent u op zoek naar een audiovisuele oplossing om de geloofwaardigheid van uw bedrijf te versterken? Of wenst u uw naamsbekendheid te vergroten via kwalitatief hoogstaande tv-uitzendingen? Maar beschikt u niet over de nodige opnamefaciliteiten? Geen nood: LN24 heeft...

Les News, belangrijk fundament voor democratie

Les News, belangrijk fundament voor democratie

Gemiddeld besteden de Belgen 539 minuten per dag (ofwel 9 uur) aan mediaconsumptie. Om de aandacht van uw lezer-consument vast te houden, moet u naast de juiste contentmarketing ook een goede mediastrategie kiezen. NP3D (met 3 nieuwe premium digitale formaten: mobile,...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !