Uw reclame op het juiste moment op de juiste plek: het voorbeeld van DVV op Logic-Immo.be

Bij IPM Advertising vindt de adverteerder die een nieuwe doelgroep wil bereiken, altijd een oplossing die perfect bij zijn behoeften past.  Verzekeringsgroep DVV koos op het vastgoedplatform Logic-Immo.be voor gerichte en uiterst gepersonaliseerde aanbiedingen aan jongeren die een huurwoning zoeken.…
23 december 2021

Bij IPM Advertising vindt de adverteerder die een nieuwe doelgroep wil bereiken, altijd een oplossing die perfect bij zijn behoeften past.  Verzekeringsgroep DVV koos op het vastgoedplatform Logic-Immo.be voor gerichte en uiterst gepersonaliseerde aanbiedingen aan jongeren die een huurwoning zoeken.


‘Met de technologische tools waarover we tegenwoordig beschikken, kunnen we de adverteerder de mogelijkheid bieden om zijn reclamemateriaal te verspreiden naar de precieze locatie die aan zijn behoeften beantwoordt en om dit bijna rechtstreeks naar zijn doelgroep te sturen, afhankelijk van zijn online activiteiten’, legt Sibylle De Meeus, Head of Agencies Market bij IPM Advertising, uit. ‘Het gaat erom de internetgebruiker te bereiken wanneer hij of zij het meest ontvankelijk is voor een bepaalde reclamecampagne. ’

Toen DVV, een dochteronderneming van Belfius, IPM Advertising vroeg om een verzekeringsproduct voor jongeren onder 36 jaar onder de aandacht te brengen, ging ons team op zoek naar ‘de context die het best bij hun product past’. De oplossing bestond erin DVV de mogelijkheid te bieden haar reclamemateriaal te publiceren in de woningzoekinterface van Logic-Immo.be, specifiek gericht op surfers die op zoek zijn naar huurwoningen. Een doelgroep die over het algemeen jong is en klaar om verleid te worden door dit woonverzekeringsaanbod voor jongvolwassenen.

Het is interessant en relevant voor de adverteerder om een doelgroep te bereiken die overeenkomt met de aanwezigen op Logic-Immo.be en zich tegelijkertijd te onderscheiden van de vastgoedmakelaars, projectontwikkelaars en bouwfirma’s die van nature op het platform aanwezig zijn.

IPM Advertising stelt al zijn media-aanbod ten dienste van een ad-hocplan dat is toegespitst op de specifieke doelstellingen van elke adverteerder. Met IPM Advertising vindt u altijd de beste reclamecontext voor uw campagne.

Neem contact op met info@ipmadvertising.be om hiervan gebruik te maken.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !