Trots Belg te zijn!

La Libre is een sterk merk dat in vele vormen verkrijgbaar is. Focus op de volgende twee bijlagen, ‘Knokke’ en ‘Fête Nationale’ (Nationale Feestdag) vol belgitude. De editie ‘Fête Nationale’ (Nationale Feestdag) verschijnt op woensdag 19 juli in La Libre…
15 juni 2023

La Libre is een sterk merk dat in vele vormen verkrijgbaar is. Focus op de volgende twee bijlagen, ‘Knokke’ en ‘Fête Nationale’ (Nationale Feestdag) vol belgitude.

De editie ‘Fête Nationale’ (Nationale Feestdag) verschijnt op woensdag 19 juli in La Libre en La DH. Voor Corine Loockx, Content Manager, is dit speciale nummer een gelegenheid om onze Belgische trots te benadrukken en om producten ‘made in Belgium’ te promoten. Alles wat de Belgische identiteit kenmerkt via lifestyle thema’s zoals mode, geschiedenis, cultuur, succes stories, portretten van Belgen die België vertegenwoordigen in het buitenland, enz.

De bijlage telt in totaal 1 miljoen LLP*. Dubbel voordeel qua bereik: de bijlage wordt op 21 juli gratis uitgedeeld aan het aanwezige publiek tijdens de festiviteiten.

Het chique Knokke

Een andere belangrijke bijlage over Knokke Le Zoete, verschijnt op 12 augustus, vóór het traditionele lange weekend van 15 augustus.

Volgens Sales Manager Dominique Flamand, houden mensen van de Belgische Kust en het aspect ‘zien en gezien worden’ van Knokke. “Voor veel van onze lezers is het dé plek waar prestige en elegantie samenkomen. Velen van hen hebben hier dan ook een woning of appartement.”

De bijlage wordt ook verdeeld op het strand, in luxe boetieks, op de golf… kortom, op een aantal strategische locaties. Qua koopkracht is dit uiteraard een interessant publiek voor adverteerders. Bewijs van het succes: de laatste editie telde in totaal 478.000 lezers*.

Ontdek hier ook de nieuwe La Libre-campagne

Interesse? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Dominique Flamand

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

The Informal Pintjes Meetings by IPM: join our super cool afterwork!

The Informal Pintjes Meetings by IPM: join our super cool afterwork!

Grégory, Yield Manager en projectverantwoordelijke, legt ons het concept uit: Achter deze intrigerende naam schuilt ons nieuwe evenement dat u niet mag missen: "een coole afterwork, in de buurt van onze partners en klanten, gewoon een praatje bij een pintje, in een...

Heeft u al eens gedacht aan het huren van onze LN24 studio’s?

Heeft u al eens gedacht aan het huren van onze LN24 studio’s?

Bent u op zoek naar een audiovisuele oplossing om de geloofwaardigheid van uw bedrijf te versterken? Of wenst u uw naamsbekendheid te vergroten via kwalitatief hoogstaande tv-uitzendingen? Maar beschikt u niet over de nodige opnamefaciliteiten? Geen nood: LN24 heeft...

Les News, belangrijk fundament voor democratie

Les News, belangrijk fundament voor democratie

Gemiddeld besteden de Belgen 539 minuten per dag (ofwel 9 uur) aan mediaconsumptie. Om de aandacht van uw lezer-consument vast te houden, moet u naast de juiste contentmarketing ook een goede mediastrategie kiezen. NP3D (met 3 nieuwe premium digitale formaten: mobile,...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !