Terugkeer van Michel Mabille bij IPM

Michel Mabille is benoemd tot directeur Innovaties voor IPM Group. ‘Als groot kenner van de media- en reclamewereld is het voor Michel een terugkeer naar zijn roots aangezien hij van 1997 tot 2009 commercieel directeur bij IPM was’, verduidelijkt François…
7 maart 2021

Michel Mabille is benoemd tot directeur Innovaties voor IPM Group.

‘Als groot kenner van de media- en reclamewereld is het voor Michel een terugkeer naar zijn roots aangezien hij van 1997 tot 2009 commercieel directeur bij IPM was’, verduidelijkt François le Hodey, CEO van IPM Group.

Na technische leiding te hebben gegeven aan ProduPress (Le Moniteur Automobile, AutoGids, Immoweb) gaat Michel daarom de uitdaging van innovatie bij IPM aan.

Door deze aandacht voor innovatie heeft IPM in de afgelopen 10 jaar onder meer betFIRST, de nummer drie van sportweddenschappen in België, en Continents Insolites, de leider in authentieke eersteklas vakanties, kunnen lanceren.

‘Een van mijn prioriteiten is het verenigen van vastgoedmakelaars rond het potentieel van Logic-Immo.be om hiervan de partnersite voor professionals van te maken’, aldus Michel.

Gezien zijn enorme ervaring in de reclame, zal hij ook de strategisch partner van Henry Visart, directeur IPM Advertising, en Benoît Rosier, directeur RMR (Régie Médias Régionaux) zijn.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Verkiezingen 2024: La Libre Belgique, uw vierde macht

Verkiezingen 2024: La Libre Belgique, uw vierde macht

De polls die in samenwerking met de RTBF werden uitgevoerd in de aanloop naar de verkiezingen van 2024 - waarvan de eerste op 12 oktober werd gepubliceerd - maken deel uit van de verschillende onderzoeken om te peilen naar politieke attitudes. “Voor de politieke...

Onze apps zijn vernieuwd!

Onze apps zijn vernieuwd!

Een van IPM's hoofdprojecten sinds het begin van 2023 was het pimpen van de DH, La Libre en L'Avenir apps. Missie geslaagd met de lancering van de vernieuwde DH app die werd uitgebracht op 27/11. De volgende twee staan gepland voor het einde van het jaar. Maar waarom...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !