Télé Pocket, een welkome nieuwkomer!

Télé Pocket is het ‘kleine broertje van Moustique’: een van de meest complete tv-gidsen, met de uurroosters van maar liefst vijftig zenders. Het weekblad is onlangs bij de IPM Group gekomen toen die begin 2021 L’Avenir Hebdo SA overnam. Hoofdredacteur…
20 april 2021

Télé Pocket is het ‘kleine broertje van Moustique’: een van de meest complete tv-gidsen, met de uurroosters van maar liefst vijftig zenders. Het weekblad is onlangs bij de IPM Group gekomen toen die begin 2021 L’Avenir Hebdo SA overnam.

Hoofdredacteur Jean-Luc Cambier stelt de nieuwkomer aan ons voor. “Télé Pocket bestaat al sinds het midden van de jaren negentig en het format is geïnspireerd op Télé Poche in Frankrijk. Met het blad willen we ons echt richten op de ‘hard viewers’, dat wil zeggen de fervente tv-kijker die meer wil dan de gebruikelijke vijf zenders.”

In Télé Pocket, dat elke donderdag voor de superscherpe prijs van € 1,40 verkrijgbaar is in de boekhandel, staan alle programma’s van zaterdag tot en met vrijdag. Het eerste deel opent met een interview op twee pagina’s, gevolgd door thematische tv-tips – de beste films, documentaires, drama’s, series, enz. – en de uurroosters van dag tot dag. Bovendien geeft de redactie elke dag een speciale kijktip. Verschillende pagina’s zijn gewijd aan streaming en platforms, zoals Netflix, Voo en Auvio.

Het tweede deel is in 2018 nieuw toegevoegd. “Het zijn pagina’s voor ontspanning, met spellen, ideeën voor uitstapjes in de buurt, recepten, gezondheidstips, boekentips, strips, en nog veel meer”, legt Jean-Luc uit.

Dankzij deze originele positionering is Télé Pocket een zeer populair medium, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Meer weten over Télé Pocket en de tarieven? Neem contact op met Pascale Biesemans

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

The Informal Pintjes Meetings by IPM: join our super cool afterwork!

The Informal Pintjes Meetings by IPM: join our super cool afterwork!

Grégory, Yield Manager en projectverantwoordelijke, legt ons het concept uit: Achter deze intrigerende naam schuilt ons nieuwe evenement dat u niet mag missen: "een coole afterwork, in de buurt van onze partners en klanten, gewoon een praatje bij een pintje, in een...

Heeft u al eens gedacht aan het huren van onze LN24 studio’s?

Heeft u al eens gedacht aan het huren van onze LN24 studio’s?

Bent u op zoek naar een audiovisuele oplossing om de geloofwaardigheid van uw bedrijf te versterken? Of wenst u uw naamsbekendheid te vergroten via kwalitatief hoogstaande tv-uitzendingen? Maar beschikt u niet over de nodige opnamefaciliteiten? Geen nood: LN24 heeft...

Les News, belangrijk fundament voor democratie

Les News, belangrijk fundament voor democratie

Gemiddeld besteden de Belgen 539 minuten per dag (ofwel 9 uur) aan mediaconsumptie. Om de aandacht van uw lezer-consument vast te houden, moet u naast de juiste contentmarketing ook een goede mediastrategie kiezen. NP3D (met 3 nieuwe premium digitale formaten: mobile,...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !