TARIEFBESCHERMING TOT 30/11/22

Vanwege de toenemende kosten op gebied van grondstoffen en energie, maar ook parallel met de inflatie, zijn we genoodzaakt om vanaf 7/11/22 onze advertentietarieven in print te verhogen met 8%.
3 november 2022

Vanwege de toenemende kosten op gebied van grondstoffen en energie, maar ook parallel met de inflatie, zijn we genoodzaakt om vanaf 7/11/22 onze advertentietarieven in print te verhogen met 8%.  Profiteer van een tariefbescherming voor elke reservatie tot 30/11/22, dit voor verschijningen tot eind december 2022. Mis deze kans niet!

Deze verhoging geldt voor al onze advertentietarieven in print (dagbladen, magazines, overlijdensberichten), behalve voor technische kosten en digitale formaten. Hoewel we ons moeten aanpassen aan de economische situatie, verkiezen we toch om een concurrerende CPM te behouden bij onze doelgroepen.

Vanaf maandag 7/11/22 zullen de aangepaste tarieven beschikbaar zijn op onze site https://ipmadvertising.be/tarifs/, en we zijn ook steeds bereikbaar voor alle gewenste informatie.

Aarzel niet om contact op te nemen met uw gebruikelijke contactpersoon of een e-mail te sturen naar info@ipmadvertising.be.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !