Supporter voor onze Rode Duivels door te adverteren in onze media!

Binnen iets minder dan een maand, zal de FIFA World Cup van start gaan. Speciaal voor deze gelegenheid biedt IPM Advertising uitzonderlijke offertes, en dit gedurende de twee maanden van het toernooi, in november en december 2022
3 november 2022

Binnen iets minder dan een maand, zal de FIFA World Cup van start gaan. Speciaal voor deze gelegenheid biedt IPM Advertising uitzonderlijke offertes, en dit gedurende de twee maanden van het toernooi, in november en december 2022. We gaan door ze heen, zoals Lionel Messi een verdediging doorboort voordat hij met zijn linkervoet een prachtig doelpunt maakt.

Profiteer van onze uitzonderlijke aanbiedingen, geldig in november en december 2022:

  1. Voor onze print producten, geniet u een korting van -25% voor één verschijning, of 2 betaalde verschijningen + 1 gratis

  2. Voor onze digitale producten, geniet u een korting van -30%!

Aan het begin van de wedstrijd lanceren we onze krachtige digitale aanbiedingen om het terrein te beheersen. Met onze display-, HPTO- en video-oplossingen bieden we u gediversifieerde oplossingen. 

Deze formaten zijn hier altijd voorzien van data dankzij ons segment sportliefhebbers. Bij IPM, krijgt u de beste plaatsen in het stadion, en bovendien aan prijzen die alle concurrentie tarten!

Ons product IN MAIL scoort hoog

In het laatste kwartier van de eerste helft, is de tegenpartij al moe. We geven onze digitale aanvaller IN MAIL een dieptepass. Zijn uitstekende technische beheersing en doeltreffendheid, kort op de bal, trekt verdedigers aan waardoor ruimte op het terrein vrijkomt. Inderdaad, met ons product IN MAIL kunt u veel bekendheid krijgen in onze sport newsletters. We kunnen u bijvoorbeeld 400.000 ad impressions voorstellen aan 6.800€ – 30% = 4.760€.

Laten we even verder ingaan op wat ‘impressions’ betekent. Dit is het aantal mensen dat de newsletter heeft geopend en de artikels heeft gelezen. Wij bij IPM spelen geen komedie. Wij doen niet aan simulaties: een contact is een echt contact. Zo verzekeren wij u dat uw boodschap wel degelijk terechtkomt bij een zeer ontvankelijk doelpubliek.  

In de extra tijd, spannen onze producten samen in een één-twee combinatie, en de tegenstander kraakt. 1-0. Bal in het midden.

Print is goed in de verdediging

In de tweede helft, zijn onze print producten niet te verslaan door de tegenstanders.  Ze weren hun aanhoudende aanvallen af en verdienen het respect van het massaal aanwezig publiek. En met rede! Door te adverteren in DH Les Sports + zit je al snel in het spel.  

We benadrukken de opmerkelijke actie van onze speciale uitgave La DH Les Sportvers + van 62 pagina’s die verschijnt op 5 november. Verschillende formaten zijn beschikbaar. Onze dagbladen, met een centrale positie, doen doeltreffend hun werk.

In het doel maakt Moustique de nodige reddingen om onze netten ongemoeid te laten. En op 16 november publiceert het magazine zelfs een speciale editie over het WK. Wat een parade!  

We domineren het spel door het aanbrengen van spectaculaire promoties: -25% voor één verschijning, en bij aankoop van twee inlassingen, krijgt u er één gratis!

Met dergelijke aanbiedingen komt het IPM-team naar voren als het perfecte team om uw campagnes tijdens het WK te hosten. Het is alvast zeker dat uw samenwerking met onze mediamerken een schot in de roos is! 

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met onze Accountmanager en WK verantwoordelijke Enguerrand Lavaud : Enguerrand.Lavaud@IPMAdvertising.be ( 0472 99 32 03)

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP is een uitgebreid pack waarmee u op basis van een gecombineerd tarief kan adverteren in de 12 belangrijkste nieuwsmerken van ons land. Een nationaal advertentieaanbod dat ideaal is qua bereik en CPM. “NP (News Power) is een nationaal aanbod dat de 4 belangrijkste...

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

Een nieuwe data-technologie wordt toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide verticale aanbod van IPM op gebied van weergerelateerde gegevens (zowel print als digitaal): waardoor gerichte campagnes op het juiste moment kunnen worden uitgevoerd! IPM introduceert een...

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

In het verkiezingsjaar 2024 zal de burger best wat keuzes moeten maken. De burger is wat betreft informatie over politieke gebeurtenissen sterk afhankelijk van onze perstitels en vooral La Libre Belgique.   « Politiek nieuws speelt een prominente rol in La Libre...