Speciale uitgave voor de Feestdagen van Gourmandiz: interessante gelegenheid voor adverteerders

Op 17 december ontvangen de lezers van La Libre en La DH het speciale nummer voor de Feestdagen met het supplement Gourmandiz: dé bijbel voor de voorbereidingen van de kerstdagen en oudejaarsavond. Mis deze kans niet om de aandacht te…
30 november 2021

Op 17 december ontvangen de lezers van La Libre en La DH het speciale nummer voor de Feestdagen met het supplement Gourmandiz: dé bijbel voor de voorbereidingen van de kerstdagen en oudejaarsavond. Mis deze kans niet om de aandacht te vestigen op uw aanbod met deze feestelijke en uitzonderlijke gastronomische editie.

Al bladerend door de pagina’s van deze Gourmandiz-uitgave voor de Feestdagen, zal ieders eetlust worden gewekt en zullen de heerlijke geuren van de keuken uit onze kindertijd weer naar boven komen. Dat is bekend: want Gourmandiz staat vol met heerlijke recepten om samen met het gezin te koken, reportages waarin onze favoriete gerechten in een nieuw licht worden geplaatst en artikelen die inspireren tot verrukkelijke en verrassende smaken.

Het supplement is niet alleen gericht op Belgische gastronomische evenementen en onvergetelijke gastronomische vakanties, maar staat ook vol met praktische tips om de bereiding van gerechten goed te organiseren. Het blad heeft een kleurrijke lay-out waarin veel ruimte is overgelaten voor appetijtelijke foto’s. Dit is het succesvolle recept van Gourmandiz!

Servies voor een feestelijke dis

Het nummer van Gourmandiz is grotendeels gewijd aan tips en trucs voor de bereiding van gerechten voor de kerstdagen en Nieuwjaar: men treft er de beste adviezen voor het bereiden van onvergetelijke diners. Hoe maakt u een feestelijke dis? Hoe kiest u gerookte vis die rijk is aan omega-3 en die dus uitstekend voor de gezondheid is? Hoe opent u oesters zonder u te verwonden? Hoe bereidt u kerstrecepten met bier? Hoe vult u gevogelte of bereidt u wildgerechten?


Vanuit de traditie om ons lievelingseten in een nieuw licht te stellen, zet de Feestelijke Gourmandiz-uitgave deze keer de schijnwerpers op kolen, pastinaken en rode bieten. Vergeet de doordeweekse bietensalade: deze typische groente uit de Belgische keuken verdient een feestelijkere heruitvoering!

Onze pagina’s vol met tips over gezonde recepten voor het gezin bevatten vast ook items die onze ouders graag terug willen zien. In lijn met onze ecologische transitie, helpen wij u ook bij het plannen van een zero waste menu voor de feestmaaltijden. De feestdagen zijn namelijk, meer dan ooit, een goeie gelegenheid om over ‘duurzaamheid’ te denken.

Wilt u graag uw merk associëren met Gourmandiz? Neem dan contact op met Caroline.Bossaert@IPMGroup.be

Philippe Couture

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Paraplu of zonnebril? Uw boodschap in functie van de meteo

Paraplu of zonnebril? Uw boodschap in functie van de meteo

Vanaf nu kunt u bij IPM uw boodschap linken aan de meteo van de dag.       “Elk van onze dagbladen en sites brengen dagelijks het weerbericht”, verklaart Pascale Biesemans, Key Account Manager. “Het idee is om adverteerders de mogelijkheid te bieden om deze...

De onderzoekseenheid van IPM

De onderzoekseenheid van IPM

De onderzoekseenheid werd dit jaar gelanceerd en is het resultaat van de samenwerking tussen een aantal journalisten van de groep IPM (La Libre, La DH, L'Avenir, Paris Match, Moustique, LN24). Het is een idee dat al een tijdje bestaat: « onderzoek bevorderen,...

Ook IPM heeft een baksteen in de maag

Ook IPM heeft een baksteen in de maag

Batibouw blijft een onmisbaar evenement voor elke Belg die geboren is met een « baksteen in de maag ».   "We hebben speciale aanbiedingen voor adverteerders die rond dit thema willen adverteren, zowel voor, tijdens als na de bouwbeurs", vertelt Caroline Bossaert, Head...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !