Speciale uitgave voor de Feestdagen van Gourmandiz: interessante gelegenheid voor adverteerders

Op 17 december ontvangen de lezers van La Libre en La DH het speciale nummer voor de Feestdagen met het supplement Gourmandiz: dé bijbel voor de voorbereidingen van de kerstdagen en oudejaarsavond. Mis deze kans niet om de aandacht te vestigen op uw aanbod met deze feestelijke en uitzonderlijke gastronomische editie. Al bladerend door de […]

Op 17 december ontvangen de lezers van La Libre en La DH het speciale nummer voor de Feestdagen met het supplement Gourmandiz: dé bijbel voor de voorbereidingen van de kerstdagen en oudejaarsavond. Mis deze kans niet om de aandacht te vestigen op uw aanbod met deze feestelijke en uitzonderlijke gastronomische editie.

Al bladerend door de pagina’s van deze Gourmandiz-uitgave voor de Feestdagen, zal ieders eetlust worden gewekt en zullen de heerlijke geuren van de keuken uit onze kindertijd weer naar boven komen. Dat is bekend: want Gourmandiz staat vol met heerlijke recepten om samen met het gezin te koken, reportages waarin onze favoriete gerechten in een nieuw licht worden geplaatst en artikelen die inspireren tot verrukkelijke en verrassende smaken.

Het supplement is niet alleen gericht op Belgische gastronomische evenementen en onvergetelijke gastronomische vakanties, maar staat ook vol met praktische tips om de bereiding van gerechten goed te organiseren. Het blad heeft een kleurrijke lay-out waarin veel ruimte is overgelaten voor appetijtelijke foto’s. Dit is het succesvolle recept van Gourmandiz!

Servies voor een feestelijke dis

Het nummer van Gourmandiz is grotendeels gewijd aan tips en trucs voor de bereiding van gerechten voor de kerstdagen en Nieuwjaar: men treft er de beste adviezen voor het bereiden van onvergetelijke diners. Hoe maakt u een feestelijke dis? Hoe kiest u gerookte vis die rijk is aan omega-3 en die dus uitstekend voor de gezondheid is? Hoe opent u oesters zonder u te verwonden? Hoe bereidt u kerstrecepten met bier? Hoe vult u gevogelte of bereidt u wildgerechten?


Vanuit de traditie om ons lievelingseten in een nieuw licht te stellen, zet de Feestelijke Gourmandiz-uitgave deze keer de schijnwerpers op kolen, pastinaken en rode bieten. Vergeet de doordeweekse bietensalade: deze typische groente uit de Belgische keuken verdient een feestelijkere heruitvoering!

Onze pagina’s vol met tips over gezonde recepten voor het gezin bevatten vast ook items die onze ouders graag terug willen zien. In lijn met onze ecologische transitie, helpen wij u ook bij het plannen van een zero waste menu voor de feestmaaltijden. De feestdagen zijn namelijk, meer dan ooit, een goeie gelegenheid om over ‘duurzaamheid’ te denken.

Wilt u graag uw merk associëren met Gourmandiz? Neem dan contact op met Caroline.Bossaert@IPMGroup.be

Philippe Couture

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Video-advertenties : een troef binnen de redactionele context

Video-advertenties : een troef binnen de redactionele context

Volgens een recente studie (Video Observe march 2022, IP) keek de Belg in 2021 gemiddeld 5u13 naar video-inhoud per dag. Gemiddeld zou 63% van deze inhoud gerelateerd zijn aan televisie, de rest zou web-inhoud of social media content zijn. De TV generatie en de...

Informatieve newsletters : een advertentieruimte om te overwegen

Informatieve newsletters : een advertentieruimte om te overwegen

IPM-groep verstuurt regelmatig talrijke newsletters die heel wat reclamemogelijkheden bieden :  keuze van de periode, aantal vertoningen, capping of kliks per dag, enz. « De inhoud is praktisch reclamevrij. Maar de IPM newsletters bieden interessante...