SmartBox Logic-Immo.be: uw vastgoedaanbod op al onze partnersites

Logic-Immo.be innoveert en stelt op zijn netwerk van partnerwebsites een nieuw reclamehulpmiddel ter beschikking van vastgoedkantoren. Een gouden kans op een verhoogde zichtbaarheid op Lalibre.be, La DH.be, Lavenir.net en ParisMatch.be in het Frans of Sporza, Eén, Studio Brussel, Radio 1 … in het Nederlands, alsook op de social media Facebook en Instagram. De technologie is […]

Logic-Immo.be innoveert en stelt op zijn netwerk van partnerwebsites een nieuw reclamehulpmiddel ter beschikking van vastgoedkantoren. Een gouden kans op een verhoogde zichtbaarheid op Lalibre.be, La DH.be, Lavenir.net en ParisMatch.be in het Frans of Sporza, Eén, Studio Brussel, Radio 1 … in het Nederlands, alsook op de social media Facebook en Instagram. De technologie is gebaseerd op datagebruik en maakt het mogelijk een hypergespecialiseerde doelgroep te bereiken.

Wat is SmartBox eigenlijk? Het bestaat uit een venster met de titel ‘Vastgoed voor u’ waarin verschillende panden die op de markt beschikbaar zijn in de kijker worden gezet. Door op een van deze panden te klikken, komt de bezoeker direct op de vastgoedfiche op Logic-Immo.be terecht.

De echte innovatie van dit hulpmiddel is dat het wordt ondersteund door tal van zeer geavanceerde, digitale tools waarmee potentiële klanten worden bereikt door gepersonaliseerde aanbiedingen voor te stellen afhankelijk van de kwalificaties van de internetgebruiker en zijn traject op het internet. Met andere woorden: SmartBox is een intelligent hulpmiddel dat aan elke internetgebruiker de meest geschikte aanbiedingen voorstelt, op basis van zijn zoekgeschiedenis en binnen zijn budget en regio.

Onze tools kunnen verschillende gegevens van de internetgebruiker combineren, over zijn gedrag en over de zoekfilters van de panden (prijs, m², aantal slaapkamers, ligging …). Michel Mabille, directeur voor nieuwe ontwikkelingen bij IPM legt uit: “De software gebruikt deze informatie en stemt de panden zo goed mogelijk af op het profiel van de internetgebruiker”.

Deze mogelijkheid wordt aangeboden aan de kantoren die zich inschrijven op SmartBox. Zo kunnen ze hun zichtbaarheid vermenigvuldigen. Enerzijds genereert SmartBox extra bezoekers voor de fiches van hun panden op Logic-Immo.be, en anderzijds vergroot het hun bekendheid doordat hun logo verschijnt in SmartBox. Wetende dat een op de vijf kopers ook verkoper is, mag de zichtbaarheid van het logo niet worden onderschat aangezien deze zou kunnen leiden tot nieuwe opdrachten voor het kantoor.

Als een kantoor zich inschrijft voor SmartBox, worden al hun panden in de kijker gezet, aldus Michel Mabille. De verschijningsfrequentie van elk pand wordt bepaald door artificiële intelligentie, altijd op basis van het profiel van de bezoeker van onze websites. ”

In de nabije toekomst zullen kantoren ook kunnen kiezen welke panden ze vooral in de kijker willen zetten in SmartBox. Een oplossing die bijzonder geschikt is voor nieuwe projecten. Het geavanceerde en hoogtechnologische hulpmiddel zal voortdurend evolueren.

Meer weten?  Neem dan contact op met SalesTeam@IPM-Immo.be

Philippe Couture

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

In januari staan onze media geheel in het teken van de Autosalon

In januari staan onze media geheel in het teken van de Autosalon

Ter gelegenheid van de 99e Brussels Motorshow (15 tot 23 januari) zullen La Libre, La DH, Paris Match, L'Avenir en Moustique de auto en kwesties rondom het vervoer in de kijker zetten.  Doe mee aan deze spannende redactionele activiteit en reserveer uw...

Paris Match in 2022: een kalender met uiteenlopende thema’s

Paris Match in 2022: een kalender met uiteenlopende thema’s

In januari staat de auto in de schijnwerpers.  In juni uurwerken. In november juwelen. En ga zo maar door! Paris Match België biedt haar adverteerders het hele jaar door redactionele contexten naar keuze om hun producten en diensten onder de aandacht te brengen...

Logic-Immo.be aanwezig op FEDERIA-congres

Logic-Immo.be aanwezig op FEDERIA-congres

Om de vernieuwde Logic-Immo.be website voor te stellen samen met het spectrum aan mogelijkheden voor zichtbaarheid van de Belgische makelaars op onze partnerwebsites, namen de vertegenwoordigers van Logic-Immo.be deel aan het congres Federia 2021 op 15 oktober jl. in...