Semetis en IPM delen hun digitale expertise

Onze regie is een nauwe samenwerking aangegaan met Semetis, een digitaal advertentie- en business intelligence agentschap. “Het is een mooie erkenning”, verklaart Grégory, onze Yield Manager. “Op de digitale markt hebben adverteerders toegang tot heel wat advertentieoplossingen. Het feit dat…
15 juni 2023

Onze regie is een nauwe samenwerking aangegaan met Semetis, een digitaal advertentie- en business intelligence agentschap.

“Het is een mooie erkenning”, verklaart Grégory, onze Yield Manager. “Op de digitale markt hebben adverteerders toegang tot heel wat advertentieoplossingen. Het feit dat Semetis zijn vertrouwen heeft gesteld in IPM is het bewijs van de kwaliteit van onze inventaris, vooral in termen van prestaties en transparantie”.

De cijfers zijn het bewijs: 40% meer programmatische deals in de eerste maanden van 2023 dan in 2022!

Semetis is verheugd om deze samenwerking verder vorm te geven: “We hebben al jarenlang een nauwe band met IPM”, verklaart Alexandre Vanhemelryck, Senior Digital Business Consultant bij Semetis. “Deze samenwerking geeft ons een nieuwe kans om onze wederzijdse expertise te bundelen en aan de eisen van onze klanten te voldoen.”

In 2022 werden IPM en Semetis al beiden onderscheiden met het winnen van twee trofeeën bij de AMMA Awards (Best Use of Data en Best Use of Performance).

Volgens de laatste Matrix-studie van 2023 is programmatic advertising de belangrijkste manier om digitale campagnes te kopen.

Als u meer wilt weten over onze digitale oplossingen, aarzel dan niet om onze digital ratecard te bekijken of contacteer onze Yield Manager, Gregory.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP is een uitgebreid pack waarmee u op basis van een gecombineerd tarief kan adverteren in de 12 belangrijkste nieuwsmerken van ons land. Een nationaal advertentieaanbod dat ideaal is qua bereik en CPM. “NP (News Power) is een nationaal aanbod dat de 4 belangrijkste...

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

Een nieuwe data-technologie wordt toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide verticale aanbod van IPM op gebied van weergerelateerde gegevens (zowel print als digitaal): waardoor gerichte campagnes op het juiste moment kunnen worden uitgevoerd! IPM introduceert een...

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

In het verkiezingsjaar 2024 zal de burger best wat keuzes moeten maken. De burger is wat betreft informatie over politieke gebeurtenissen sterk afhankelijk van onze perstitels en vooral La Libre Belgique.   « Politiek nieuws speelt een prominente rol in La Libre...