Samen zoeken, samen vinden! Logic-Immo.be op campagne

Wat zijn onze troeven? Wat onderscheidt ons van onze concurrenten? Waarom zou een immokantoor via ons passeren? Hoe nog meer particulieren de weg wijzen naar onze website en onze magazines? Die vragen waren de laatste tijd dagelijkse kost voor Pascaline…
18 oktober 2021

Wat zijn onze troeven? Wat onderscheidt ons van onze concurrenten? Waarom zou een immokantoor via ons passeren? Hoe nog meer particulieren de weg wijzen naar onze website en onze magazines? Die vragen waren de laatste tijd dagelijkse kost voor Pascaline Goffin, Head of Marketing, Communication & Events bij IPM Advertising, waarvan Logic-Immo.be deel uitmaakt.

Naar aanleiding van de grondige vernieuwing van de website Logic-Immo.be hebben de teams 18 maanden lang verwoed gewerkt om Logic-Immo.be een nieuw ambitieus elan te geven. Het ontwerp, het gebruiksgemak, de technologie en het surfcomfort van de website zorgen voor een compleet nieuwe ervaring.

Maar dan moest deze transformatie nog onder de aandacht gebracht worden! Dat was een kolfje naar de hand van marketeer Pascaline. Haar opdracht? Alle communicatie op elkaar afstemmen – dus logo, motto, slogan, berichten en afbeeldingen – om dit nieuwe elan te ondersteunen.

“We zijn vertrokken van het principe dat een nieuwe woning een belangrijke stap is in het leven. Toch kan de zoektocht een complexe zaak en een bron van stress zijn”, legt Pascaline uit. “De opdracht van Logic-Immo.be bestaat erin die zoektocht te vereenvoudigen en de consumenten gerust te stellen dat ons nieuw dienstenaanbod betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is. Op basis van onze troeven zoals nationale verankering, bevoorrechte partner van de immokantoren, de ergonomie van onze nieuwe website, de invoering van de zoekmogelijkheid per wijk enz., positioneren we ons als betrouwbare partner in de zoektocht naar een woning, met als slogan ‘Wij geven jouw projecten het mooiste dak!’

Die ontwikkeling ging gepaard met een grootschalige nationale campagne, die in twee golven georganiseerd werd: een in juni 2021 en de tweede in oktober. “De campagne voert een verscheidenheid aan mensen ten tonele, in verschillende stadia van hun leven. Dankzij Logic-Immo.be zoeken ze allemaal met plezier een woning die dichter bij hun werk of bij de school van hun kinderen gelegen is, een tweede verblijf om de weekends door te brengen, een lokaal voor hun beroepsactiviteit enz.”

Het motto ‘Samen zoeken, samen vinden!’ illustreert de betrokkenheid van Logic-Immo.be bij wat de Belgen nastreven. Het platform wil iedereen – makelaar, eigenaar, huurder of koper – de kans geven zich goed te voelen bij wat hij doet. Het is de bedoeling om te bouwen aan een systeem waarin samenwerking centraal staat in plaats van concurrentie.

De campagne wordt gevoerd in heel wat bladen van IPM, via de digitale kanalen en in Brussel via affiches op bussen, om het imago van Logic-Immo.be kracht bij te zetten.  Momenteel zijn er andere campagnes in ontwikkeling rond de technische bijzonderheden en de verschillende diensten.  Wordt vervolgd!

Wilt u mee profiteren van de hogere bezoekersaantallen op Logic-Immo.be? Neem dan contact op via info@IPMadvertising.be

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Verkiezingen 2024: La Libre Belgique, uw vierde macht

Verkiezingen 2024: La Libre Belgique, uw vierde macht

De polls die in samenwerking met de RTBF werden uitgevoerd in de aanloop naar de verkiezingen van 2024 - waarvan de eerste op 12 oktober werd gepubliceerd - maken deel uit van de verschillende onderzoeken om te peilen naar politieke attitudes. “Voor de politieke...

Onze apps zijn vernieuwd!

Onze apps zijn vernieuwd!

Een van IPM's hoofdprojecten sinds het begin van 2023 was het pimpen van de DH, La Libre en L'Avenir apps. Missie geslaagd met de lancering van de vernieuwde DH app die werd uitgebracht op 27/11. De volgende twee staan gepland voor het einde van het jaar. Maar waarom...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !