Programmatische deals bij IPM!

Onze klanten zijn lovend over onze programmatic oplossingen die zich onderscheiden door hun prestaties, prijzen en kwalitatieve reporting.           Onze optimalisatie tools “Het optimaliseren van het media-aanbod binnen een enorm scala aan advertentieoplossingen is onze dada. Om adverteerders in staat te…
11 mei 2023

Onze klanten zijn lovend over onze programmatic oplossingen die zich onderscheiden door hun prestaties, prijzen en kwalitatieve reporting.          

Onze optimalisatie tools

Het optimaliseren van het media-aanbod binnen een enorm scala aan advertentieoplossingen is onze dada. Om adverteerders in staat te stellen hun marketingstrategie uit te breiden, vooral dankzij programmatic advertising, hebben we nieuwe tools geïmplementeerd om uw campagnes een boost te geven: realtime optimalisatie van campagnes, analyse van prestaties en creativiteit, gebruik van advertentieformaten met een betere CTR, zelfs ‘sticky’ formaten op bepaalde pagina’s of secties van onze sites of zelfs de toevoeging van een Floor Ad”, verklaart Grégory, Yield Manager bij IPM 

Een lonende strategie, aangezien de uitstekende resultaten recht evenredig zijn met de evolutie van de geïmplementeerde oplossingen: 40% meer deals in 2023 dan in 2022!

Concurrerende tarieven

Bovendien zijn er meer concurrerende tarieven om gelijke tred te houden met de markt. Al deze belangrijke elementen maken het mogelijk om de prijs te sturen en de contractuele verhouding, trafficking en reporting te automatiseren.

Wenst u meer informatie over onze programmatic marketing oplossingen, aarzel dan niet onze rate card te raadplegen of neem contact op met Grégory !

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !