Print of web: wat scoort het best voor reclamecampagnes?

Koop je best mediaruimte op het web of in gedrukte media?  Wat scoort het best voor een reclamecampagne? IPM Advertising vroeg aan Bruno Liesse, expert in mediaplanning en consultant gespecialiseerd in media, om dit uit te zoeken. Om adverteerders te…
21 januari 2022

Koop je best mediaruimte op het web of in gedrukte media?  Wat scoort het best voor een reclamecampagne? IPM Advertising vroeg aan Bruno Liesse, expert in mediaplanning en consultant gespecialiseerd in media, om dit uit te zoeken.

Om adverteerders te helpen hun aankopen van reclameruimte te optimaliseren en objectieve keuzes te maken, vroeg IPM Advertising aan Belgisch media-expert Bruno Liesse om zich te verdiepen in het uitgebreide onderwerp van de prestaties van digitale en gedrukte media.

De verzamelde inzichten zijn gebaseerd op twee bronnen: de recentste tactische CDJ-studie van het CIM (Centrum voor Informatie over de Media) en de jaarlijkse barometer van Newspower (vereniging die de persgroepen IPM, Rossel, DPG en MediaHuis groepeert).

Het resultaat is een gedetailleerde analyse en heel wat tendensen. “Zelfs nu we een versnelde transitie naar het digitale zien, is het fout te denken dat papier niets meer te betekenen heeft. We geven hier informatie over de beste manieren om het bereik via alle dragers te optimaliseren“, legt Bruno Liesse uit.

Geïnteresseerd in de verzamelde inzichten? 

Om ze te ontvangen, neem contact op met Sibylle de Meeus, onze Head of Sales – Agencies Market: :  sibylle.demeeus@ipmadvertising.be

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !