Philippe Deraymaeker aan de leiding bij DH Radio

DH Radio staat elke dag garant voor twee assen die luisterplezier combineren met de eigenheid van het DH-merk: non-stopmuziek en nieuws. Achter het station staat een hecht en bijzonder geëngageerd team. IPM heeft de leiding erover nu toevertrouwd aan Philippe…
23 februari 2021

DH Radio staat elke dag garant voor twee assen die luisterplezier combineren met de eigenheid van het DH-merk: non-stopmuziek en nieuws.

Achter het station staat een hecht en bijzonder geëngageerd team. IPM heeft de leiding erover nu toevertrouwd aan Philippe Deraymaeker.

-Philippe kent het huis IPM door en door, hij kwam al in 2010 bij ons werken. Als echte ‘radioman’ ging hij in 1985 als presentator aan de slag bij FM LeSoir, en werkte daarna bij SIS, Nostalgie, Chérie FM, la RTBF en Mint! Radio en de nieuwe vormen van auditieve media zijn zijn leven. Hij is op heel wat vlakken onderlegd: de toegepaste technologieën, presentatie, samenstelling van programma’s …

IPM rekent op zijn talenten en leiderschap om samen met het team de radio- en audiostrategie verder uit te bouwen. Het gaat de goede richting uit met ons radioproject: de luistercijfers en inkomsten gaan in stijgende lijn, terwijl de convergentie tussen de persredacties en de radio toeneemt via het auditief aanbod van informatie en de creatie van podcasts.

Jean-Charles De Keyser blijft DH Radio verder coachen. Met zijn onuitputtelijk dynamisme en geoefend oor geeft hij waardevol advies voor de voortdurende verbetering van onze aanwezigheid op antenne.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !