Paris Match Special Terug Naar School: de zomer is niet voorbij!

De volgende Paris Match België “Special Terug Naar School” verschijnt op 9 september. Het team is de hele zomer lang blijven uitkijken naar nieuwigheden die het ritme van deze hervatting zullen bepalen. Er zijn tal van artistieke en culturele elementen…
17 augustus 2021

De volgende Paris Match België “Special Terug Naar School” verschijnt op 9 september. Het team is de hele zomer lang blijven uitkijken naar nieuwigheden die het ritme van deze hervatting zullen bepalen. Er zijn tal van artistieke en culturele elementen aangekondigd, een bewijs van de Belgische vitaliteit op dit vlak.

Zowel op het vlak van schoonheid, kunst en decoratie zullen onze journalisten u hun hartenbrekers van het moment voorstellen met altijd een uitgesproken focus voor de Belgische en avantgardistische labels.

In de mode zult u kunnen ontdekken waarom lila de trendkleur is van dit najaar en deze winter. Is er nog een andere kleur in de mode? Roze! Dit seizoen zijn alle tinten roze goed, zelfs de meest felle, zoals snoeproze of fuchsiaroze die aanleunen bij violet!

We blikken vooruit op het niet te missen evenement van de terugkeer naar school: Design September keert terug in een editie die gericht is op designoplossingen die aangereikt worden aan onze nieuwe manieren van leven en werken. Een honderdtal Belgische en internationale ontwerpers hebben een afspraak met designliefhebbers. Het orgelpunt van het programma: de Brussels Design Market op 25 en 26 september, een van de eerste fysieke beurzen van 2021 die georganiseerd wordt in de splinternieuwe Gare Maritime op de site van Tour & Taxis.

Maar de zomer is niet voorbij! Avonturen en ontsnappen blijven mogelijk. Geen nood aan verre verplaatsingen: enkel de gelegenheid aangrijpen, profiteren van een licht, enkele uren vliegen op de agenda omdat de hemel schitterend is en de nacht zacht …

Zin om aanwezig te zijn op de “Special Terug Naar School”?

Neem dan contact op met ons team: https://ipmadvertising.be/marque/publicite-paris-match/

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !