Outstream, uw video ads tussen geschreven tekst

Outstream is een doeltreffend web video-formaat, maar jammer genoeg is het bij adverteerders nog steeds minder populair. Outstream-videoadvertenties bieden nochtans interessante mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken. De meesten kennen instream, een videoadvertentie die je alleen kan weergeven voor, tijdens…
16 januari 2024

Outstream is een doeltreffend web video-formaat, maar jammer genoeg is het bij adverteerders nog steeds minder populair. Outstream-videoadvertenties bieden nochtans interessante mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken.

De meesten kennen instream, een videoadvertentie die je alleen kan weergeven voor, tijdens of na andere videocontent. Een veel voorkomend voorbeeld hiervan is wat u ziet op YouTube, gebruikers klikken op een video die ze willen zien, maar moeten eerst een advertentie bekijken voor de video begint.

Met outstream (‘buiten de stream’) worden video ads afgespeeld op een andere positie binnen een webpagina, zoals tussen geschreven tekst.

Thierry Hottat, Operations Director: “We ontwikkelen reeds heel wat instream video’s, en we streven ernaar het aantal outstream ads te laten stijgen. Hiermee kun je voldoen aan de gewenste contenttargeting en krijg je een uitstekende zichtbaarheid doordat de video wordt ingevoegd in de inhoud van het artikel. Ten slotte zorgt het voor een positieve gebruikerservaring omdat de video niets onderbreekt, het is een vorm van ‘non forced advertising’. Het maakt het ook mogelijk om een breder publiek te bereiken en kan worden vergeleken met een display formaat.”

Alle soorten targeting zijn mogelijk (content, geolocatie, demografische gegevens, surfgedrag, enz.) op alle titels in de groep of op de titel(s) van uw keuze. “Outstream kan zowel direct (IO) als programmatic worden ingekocht”, onderstreept Thierry Hottat. “De prijs is zeer concurrerend: 13€ voor IO en 10€ voor private deals. Wat targeting betreft, deze bedraagt slechts € 2 extra. Kortom: een geweldige opportuniteit om nog gerichter te communiceren!”

Meer weten over ons digitale aanbod?

Ontdek ons print en digitale aanbod of neem contact met ons op info@ipmadvertising.be !

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP is een uitgebreid pack waarmee u op basis van een gecombineerd tarief kan adverteren in de 12 belangrijkste nieuwsmerken van ons land. Een nationaal advertentieaanbod dat ideaal is qua bereik en CPM. “NP (News Power) is een nationaal aanbod dat de 4 belangrijkste...

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

Een nieuwe data-technologie wordt toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide verticale aanbod van IPM op gebied van weergerelateerde gegevens (zowel print als digitaal): waardoor gerichte campagnes op het juiste moment kunnen worden uitgevoerd! IPM introduceert een...

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

In het verkiezingsjaar 2024 zal de burger best wat keuzes moeten maken. De burger is wat betreft informatie over politieke gebeurtenissen sterk afhankelijk van onze perstitels en vooral La Libre Belgique.   « Politiek nieuws speelt een prominente rol in La Libre...