Op weg naar een miljard bekeken video’s bij IPM

Elke maand worden er zo’n 50 miljoen video’s bekeken via alle digitale kanalen van de IPM Group. Doelstelling voor eind 2023: de grens van een miljard views overschrijden. Sophie Vanderwinkel blikt terug op de indrukwekkende transformatie van de IPM Group…
6 december 2022

Elke maand worden er zo’n 50 miljoen video’s bekeken via alle digitale kanalen van de IPM Group. Doelstelling voor eind 2023: de grens van een miljard views overschrijden. Sophie Vanderwinkel blikt terug op de indrukwekkende transformatie van de IPM Group op gebied van video en digitalisering.

We kijken iedere dag 100 minuten naar online video’s. Video’s vertegenwoordigen vandaag 82% van het wereldwijd internetverkeer: dat is 15 keer meer dan in 2017, volgens deze enquête. Het inzetten van video in een marketingstrategie is niet langer een optie, maar een noodzaak.  

De afgelopen twee jaar heeft de IPM Group zwaar geïnvesteerd in videoproductie. « Door sinds 1 januari 2022 in LN24 te investeren, wenst IPM meer middelen aan te trekken om state-of-the-art productiecentra te creëren binnen de reeds bestaande deskundige hubs. We beschikken momenteel over 5 polyvalente studio’s. Tv-studio’s klaar voor 4K, digitale radiostudio’s, maar ook perfect uitgeruste sets voor Youtube-video’s », verklaart Sophie Vanderwinkel, General Manager IPM Advertising.

Nooit eerder deed het Convergence House van IPM Group haar naam zo goed eer aan: « Haar overkoepeling is bijna een allegorie, een symbool van de vernieuwing die wij aan merken aanbieden! Het cirkelvormige gebouw nodigt uit tot het leggen van contacten en stimuleert daarmee de meest innovatieve synergieën tussen onze journalisten, onze regie en onze print, radio, tv en video contentproductiecentra. Dit alles toont onze ambitie om een belangrijke speler te worden op het gebied van online-video, met één doel: volgend jaar 1 miljard views bereiken. »

De kolossale middelen die door de Belgische mediagroep worden ingezet, vormen een unieke en historische kans om te schitteren via het IPM-netwerk in de digitale media La Libre, La DH, L’Avenir, Paris Match, Moustique, maar ook LN24. Onze oplossingen zijn dus gericht op adverteerders, agentschappen en merken, en weerspiegelen onze wens om een « persoonlijke en vertrouwensrelatie met het grootste aantal Franstaligen » te onderhouden. En dit alles in strikte overeenstemming met de GDPR. »  

Gefascineerd? Wij bieden glansrijke video’s die uw merk promoten bij het Franstalig publiek. Contacteer  Caroline Bossaert – Head of Sales – Direct Market et Sibylle de Meeûs – Head of Sales – Agencies Market et consultez notre ratecard digitale ici

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !