Onze dagbladen stappen vanaf 4 april over op het half-Berliner formaat

Net zoals onze regionale krant L’Avenir kiezen nu ook La Libre en La DH Les Sports+ voor dit praktischer en compacter formaat. De overgang naar het half-Berliner formaat heeft ook gevolgen voor de afmetingen van de advertenties. Hierbij de nieuwe…
7 maart 2023

Net zoals onze regionale krant L’Avenir kiezen nu ook La Libre en La DH Les Sports+ voor dit praktischer en compacter formaat.

De overgang naar het half-Berliner formaat heeft ook gevolgen voor de afmetingen van de advertenties. Hierbij de nieuwe technische fiche voor al onze producten, van kracht vanaf 4 april:

De technische specificaties van onze tariefkaart drukwerk veranderen. Hieronder vindt u de formaten die nu van kracht zijn in onze dagbladen (La Libre, La DH Les Sports+ en L’Avenir).

Let op: de formaten van onze dossiers zijn iets kleiner dan die van onze drie dagbladen. Gelieve daarom rekening te houden met de afmetingen hieronder om een correcte plaatsing van uw advertentie te garanderen.  

De formaten van onze dossiers en bijlagen zijn kleiner dan die van onze kranten. In de tabel hierboven vindt u de nieuwe gestandaardiseerde formaten.

De rate card op onze site verzamelt alle aangepaste afmetingen!  Gelieve de slides 45 en 46 te raadplegen voor meer details.

Ons sales team staat klaar voor al uw vragen: Caroline Bossaert en Sibylle de Meeûs.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !