Onze dagbladen stappen vanaf 4 april over op het half-Berliner formaat

Net zoals onze regionale krant L’Avenir kiezen nu ook La Libre en La DH Les Sports+ voor dit praktischer en compacter formaat. De overgang naar het half-Berliner formaat heeft ook gevolgen voor de afmetingen van de advertenties. Hierbij de nieuwe…
7 maart 2023

Net zoals onze regionale krant L’Avenir kiezen nu ook La Libre en La DH Les Sports+ voor dit praktischer en compacter formaat.

De overgang naar het half-Berliner formaat heeft ook gevolgen voor de afmetingen van de advertenties. Hierbij de nieuwe technische fiche voor al onze producten, van kracht vanaf 4 april:

De technische specificaties van onze tariefkaart drukwerk veranderen. Hieronder vindt u de formaten die nu van kracht zijn in onze dagbladen (La Libre, La DH Les Sports+ en L’Avenir).

Let op: de formaten van onze dossiers zijn iets kleiner dan die van onze drie dagbladen. Gelieve daarom rekening te houden met de afmetingen hieronder om een correcte plaatsing van uw advertentie te garanderen.  

De formaten van onze dossiers en bijlagen zijn kleiner dan die van onze kranten. In de tabel hierboven vindt u de nieuwe gestandaardiseerde formaten.

De rate card op onze site verzamelt alle aangepaste afmetingen!  Gelieve de slides 45 en 46 te raadplegen voor meer details.

Ons sales team staat klaar voor al uw vragen: Caroline Bossaert en Sibylle de Meeûs.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

The Informal Pintjes Meetings by IPM: join our super cool afterwork!

The Informal Pintjes Meetings by IPM: join our super cool afterwork!

Grégory, Yield Manager en projectverantwoordelijke, legt ons het concept uit: Achter deze intrigerende naam schuilt ons nieuwe evenement dat u niet mag missen: "een coole afterwork, in de buurt van onze partners en klanten, gewoon een praatje bij een pintje, in een...

Heeft u al eens gedacht aan het huren van onze LN24 studio’s?

Heeft u al eens gedacht aan het huren van onze LN24 studio’s?

Bent u op zoek naar een audiovisuele oplossing om de geloofwaardigheid van uw bedrijf te versterken? Of wenst u uw naamsbekendheid te vergroten via kwalitatief hoogstaande tv-uitzendingen? Maar beschikt u niet over de nodige opnamefaciliteiten? Geen nood: LN24 heeft...

Les News, belangrijk fundament voor democratie

Les News, belangrijk fundament voor democratie

Gemiddeld besteden de Belgen 539 minuten per dag (ofwel 9 uur) aan mediaconsumptie. Om de aandacht van uw lezer-consument vast te houden, moet u naast de juiste contentmarketing ook een goede mediastrategie kiezen. NP3D (met 3 nieuwe premium digitale formaten: mobile,...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !