Onze dagbladen stappen vanaf 4 april over op het half-Berliner formaat

Net zoals onze regionale krant L’Avenir kiezen nu ook La Libre en La DH Les Sports+ voor dit praktischer en compacter formaat. De overgang naar het half-Berliner formaat heeft ook gevolgen voor de afmetingen van de advertenties. Hierbij de nieuwe…
7 maart 2023

Net zoals onze regionale krant L’Avenir kiezen nu ook La Libre en La DH Les Sports+ voor dit praktischer en compacter formaat.

De overgang naar het half-Berliner formaat heeft ook gevolgen voor de afmetingen van de advertenties. Hierbij de nieuwe technische fiche voor al onze producten, van kracht vanaf 4 april:

De technische specificaties van onze tariefkaart drukwerk veranderen. Hieronder vindt u de formaten die nu van kracht zijn in onze dagbladen (La Libre, La DH Les Sports+ en L’Avenir).

Let op: de formaten van onze dossiers zijn iets kleiner dan die van onze drie dagbladen. Gelieve daarom rekening te houden met de afmetingen hieronder om een correcte plaatsing van uw advertentie te garanderen.  

De formaten van onze dossiers en bijlagen zijn kleiner dan die van onze kranten. In de tabel hierboven vindt u de nieuwe gestandaardiseerde formaten.

De rate card op onze site verzamelt alle aangepaste afmetingen!  Gelieve de slides 45 en 46 te raadplegen voor meer details.

Ons sales team staat klaar voor al uw vragen: Caroline Bossaert en Sibylle de Meeûs.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP is een uitgebreid pack waarmee u op basis van een gecombineerd tarief kan adverteren in de 12 belangrijkste nieuwsmerken van ons land. Een nationaal advertentieaanbod dat ideaal is qua bereik en CPM. “NP (News Power) is een nationaal aanbod dat de 4 belangrijkste...

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

Een nieuwe data-technologie wordt toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide verticale aanbod van IPM op gebied van weergerelateerde gegevens (zowel print als digitaal): waardoor gerichte campagnes op het juiste moment kunnen worden uitgevoerd! IPM introduceert een...

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

In het verkiezingsjaar 2024 zal de burger best wat keuzes moeten maken. De burger is wat betreft informatie over politieke gebeurtenissen sterk afhankelijk van onze perstitels en vooral La Libre Belgique.   « Politiek nieuws speelt een prominente rol in La Libre...