Ons recept voor een geslaagde native campagne

Bij IPM analyseren we elke campagne, zodat we adverteerders steeds beter kunnen helpen met de voor hen meest efficiënte campagnes. We nemen als voorbeeld de succesvolle campagne van een bekende keukenproducent. Een reclamecampagne is essentieel voor een effectieve marketingstrategie, het…
5 oktober 2023

Bij IPM analyseren we elke campagne, zodat we adverteerders steeds beter kunnen helpen met de voor hen meest efficiënte campagnes. We nemen als voorbeeld de succesvolle campagne van een bekende keukenproducent.

Een reclamecampagne is essentieel voor een effectieve marketingstrategie, het vergroot uw naamsbekendheid en verstevigt uw positie in de markt. De sleutel tot succes is de vermenigvuldiging van boodschappen om zoveel mogelijk potentiële klanten te bereiken gedurende de hele campagne.

Als bewijs van succes geven we hier het voorbeeld van een recente native campagne die maar liefst 72 verschillende ads gebruikte met een zeer hoge CTR en Viewability Rate. “Wat er zo bijzonder aan is? De slimme combinatie van tekst en visuals: we konden de advertentieboodschappen variëren op basis van verschillende visuals. Dezelfde tekst gekoppeld aan een andere visual had dan een heel andere impact.”

Het is belangrijk om tegelijkertijd concreet en innovatief te zijn in uw creaties. In dit geval werd praktisch advies aangevuld met visuals met allerlei informatie, en werd tevens een meerwaarde toegevoegd (“5 tips voor maximale opbergruimte”). Wees niet bang om te verrassen met nieuwe gegevens en formules.

Overweeg tenslotte om uw DNA aan te passen aan de interesses van lezers en internetgebruikers.

We moedigen adverteerders aan om te profiteren van de specifieke en complementaire profielen van onze verschillende titels om hun doelgroepen te bereiken.

De expertise van het IPM-team zal u helpen om de beste crossmediale en native campagne te creëren voor uw merk.

Wilt u profiteren van ons sterk aanbod?

Bekijk onze Digital Ratecard !

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Verkiezingen 2024: La Libre Belgique, uw vierde macht

Verkiezingen 2024: La Libre Belgique, uw vierde macht

De polls die in samenwerking met de RTBF werden uitgevoerd in de aanloop naar de verkiezingen van 2024 - waarvan de eerste op 12 oktober werd gepubliceerd - maken deel uit van de verschillende onderzoeken om te peilen naar politieke attitudes. “Voor de politieke...

Onze apps zijn vernieuwd!

Onze apps zijn vernieuwd!

Een van IPM's hoofdprojecten sinds het begin van 2023 was het pimpen van de DH, La Libre en L'Avenir apps. Missie geslaagd met de lancering van de vernieuwde DH app die werd uitgebracht op 27/11. De volgende twee staan gepland voor het einde van het jaar. Maar waarom...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !