Online matrassen verkopen dankzij IPM

Ter gelegenheid van Black Friday heeft IPM een publiciteitscampagne georganiseerd voor EMMA Matelas, Europees leider in beddengoed. Artikels op onze websites, display en een promo code leverden de adverteerder mooie resultaten op. Om direct online omzet te genereren werd een…
10 januari 2023

Ter gelegenheid van Black Friday heeft IPM een publiciteitscampagne georganiseerd voor EMMA Matelas, Europees leider in beddengoed. Artikels op onze websites, display en een promo code leverden de adverteerder mooie resultaten op.

Om direct online omzet te genereren werd een originele digitale campagne gevoerd. Zo ging het in zijn werk: een native campagne werd gelinkt aan volwaardige artikels op de websites van La DH Les Sports+, La Libre en Paris Match. 

De inhoud van de artikels (partner content) presenteerde de onderneming en de troeven van de matrassen die het op de markt brengt, met als bonus een promo code geldig op de site van Emma Matelas. Het werd aangevuld met een IMU/leaderboard display campagne, tevens gelinkt aan de website van de adverteerder. 

De campagne is opgebouwd rond formats op onze sites (Run of Network) en gesponsorde inhoud. De ideale reclameoplossing om hoge KPI’s en een hoge ROI te bereiken.

Top resultaten, een adverteerder die op beide oren kan slapen

De mooie resultaten zijn een rechtstreeks gevolg van de proactiviteit van onze teams en de adverteerder. De artikels op de websites van onze media hebben meer dan 5500 views, de bannering genereerde meer dan 1,3 miljoen impressies en de displays meer dan 2 100 clicks.

Maar bovenal leverde deze reclamecampagne qua omzet enkele duizenden euro’s op, zelfs driemaal het geïnvesteerde bedrag! 

Bijzonderheid: deze campagne werd gestuurd op kosten per acquisitie.

Wil u ook een prestatiecampagne opzetten? Aarzel niet om contact op te nemen met Caroline Bossaert

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP is een uitgebreid pack waarmee u op basis van een gecombineerd tarief kan adverteren in de 12 belangrijkste nieuwsmerken van ons land. Een nationaal advertentieaanbod dat ideaal is qua bereik en CPM. “NP (News Power) is een nationaal aanbod dat de 4 belangrijkste...

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

Een nieuwe data-technologie wordt toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide verticale aanbod van IPM op gebied van weergerelateerde gegevens (zowel print als digitaal): waardoor gerichte campagnes op het juiste moment kunnen worden uitgevoerd! IPM introduceert een...

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

In het verkiezingsjaar 2024 zal de burger best wat keuzes moeten maken. De burger is wat betreft informatie over politieke gebeurtenissen sterk afhankelijk van onze perstitels en vooral La Libre Belgique.   « Politiek nieuws speelt een prominente rol in La Libre...