Océane zorgt voor adverteerders op het gebied van gezondheid, beauty en welzijn!

Onze expert Océane helpt adverteerders in de gezondheids-, beauty en farmaceutische sector om hen ten volle te laten profiteren van onze kwalitatieve doelgroepen. Ze staat voor u klaar en biedt u innovatieve crossmediale oplossingen en een nauwkeurige dagelijkse opvolging van…
7 maart 2023

Onze expert Océane helpt adverteerders in de gezondheids-, beauty en farmaceutische sector om hen ten volle te laten profiteren van onze kwalitatieve doelgroepen. Ze staat voor u klaar en biedt u innovatieve crossmediale oplossingen en een nauwkeurige dagelijkse opvolging van uw campagnes!

Niet alleen onze thematische dossiers, maar ook verschillende van onze merken lenen zich perfect voor uw campagnes: La Libre, DH Mag, Paris Match, Moustique, …

Dankzij onze digitale inventarissen verrijkt met data, kan Océane u ook adviseren over ons video en display aanbod. « Met 600.000 unieke bezoekers per dag op onze nieuwssites zult u onder de indruk zijn van de kracht van onze merken », benadrukt ze.  

Ons groot aantal newsletters vormt een perfecte aanvulling op uw online campagnes. Zo genereert onze sportnieuwsbrief 1.220 miljoen kwalitatieve contacten met allerlei soorten sporters, van zondagssporters tot topatleten.

Bovendien bent u zeker dat uw advertenties steeds zichtbaar zijn omdat onze ad-server alleen maar open nieuwsbrieven aanbiedt.

Onze Wellness homepage is de toegangspoort voor onze lezers tot onze video-inhoud. Het bevat wellness-nieuws, inspirerende artikelen en natuurlijk video-inhoud.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ons «Influence Premium Media» aanbod! En Océane vult dit aanbod vaak aan met onze native advertising oplossingen. « Ofwel werken we samen met de adverteerder om een goede partner content te creëren ter ondersteuning van de klassieke campagne. Ofwel maken we een mini-artikel dat linkt naar de site van de klant, waardoor er data kan worden verzameld over een gekwalificeerde doelgroep. We kunnen de twee natuurlijk ook combineren ».

Onze oplossing “Influence Premium Media” zet uw merken in de kijker op sociale netwerken (TikTok, Instagram en Facebook).

En dit is echter nog maar een kleine greep van wat IPM Advertising te bieden heeft aan oplossingen voor adverteerders in sectoren gerelateerd aan welzijn.

Interesse? Contacteer Océane: oceane.bassani@ipmadvertising.be of +32 (0)472 20 37 48.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

The Informal Pintjes Meetings by IPM: join our super cool afterwork!

The Informal Pintjes Meetings by IPM: join our super cool afterwork!

Grégory, Yield Manager en projectverantwoordelijke, legt ons het concept uit: Achter deze intrigerende naam schuilt ons nieuwe evenement dat u niet mag missen: "een coole afterwork, in de buurt van onze partners en klanten, gewoon een praatje bij een pintje, in een...

Heeft u al eens gedacht aan het huren van onze LN24 studio’s?

Heeft u al eens gedacht aan het huren van onze LN24 studio’s?

Bent u op zoek naar een audiovisuele oplossing om de geloofwaardigheid van uw bedrijf te versterken? Of wenst u uw naamsbekendheid te vergroten via kwalitatief hoogstaande tv-uitzendingen? Maar beschikt u niet over de nodige opnamefaciliteiten? Geen nood: LN24 heeft...

Les News, belangrijk fundament voor democratie

Les News, belangrijk fundament voor democratie

Gemiddeld besteden de Belgen 539 minuten per dag (ofwel 9 uur) aan mediaconsumptie. Om de aandacht van uw lezer-consument vast te houden, moet u naast de juiste contentmarketing ook een goede mediastrategie kiezen. NP3D (met 3 nieuwe premium digitale formaten: mobile,...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !