Océane zorgt voor adverteerders op het gebied van gezondheid, beauty en welzijn!

Onze expert Océane helpt adverteerders in de gezondheids-, beauty en farmaceutische sector om hen ten volle te laten profiteren van onze kwalitatieve doelgroepen. Ze staat voor u klaar en biedt u innovatieve crossmediale oplossingen en een nauwkeurige dagelijkse opvolging van…
7 maart 2023

Onze expert Océane helpt adverteerders in de gezondheids-, beauty en farmaceutische sector om hen ten volle te laten profiteren van onze kwalitatieve doelgroepen. Ze staat voor u klaar en biedt u innovatieve crossmediale oplossingen en een nauwkeurige dagelijkse opvolging van uw campagnes!

Niet alleen onze thematische dossiers, maar ook verschillende van onze merken lenen zich perfect voor uw campagnes: La Libre, DH Mag, Paris Match, Moustique, …

Dankzij onze digitale inventarissen verrijkt met data, kan Océane u ook adviseren over ons video en display aanbod. « Met 600.000 unieke bezoekers per dag op onze nieuwssites zult u onder de indruk zijn van de kracht van onze merken », benadrukt ze.  

Ons groot aantal newsletters vormt een perfecte aanvulling op uw online campagnes. Zo genereert onze sportnieuwsbrief 1.220 miljoen kwalitatieve contacten met allerlei soorten sporters, van zondagssporters tot topatleten.

Bovendien bent u zeker dat uw advertenties steeds zichtbaar zijn omdat onze ad-server alleen maar open nieuwsbrieven aanbiedt.

Onze Wellness homepage is de toegangspoort voor onze lezers tot onze video-inhoud. Het bevat wellness-nieuws, inspirerende artikelen en natuurlijk video-inhoud.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ons «Influence Premium Media» aanbod! En Océane vult dit aanbod vaak aan met onze native advertising oplossingen. « Ofwel werken we samen met de adverteerder om een goede partner content te creëren ter ondersteuning van de klassieke campagne. Ofwel maken we een mini-artikel dat linkt naar de site van de klant, waardoor er data kan worden verzameld over een gekwalificeerde doelgroep. We kunnen de twee natuurlijk ook combineren ».

Onze oplossing “Influence Premium Media” zet uw merken in de kijker op sociale netwerken (TikTok, Instagram en Facebook).

En dit is echter nog maar een kleine greep van wat IPM Advertising te bieden heeft aan oplossingen voor adverteerders in sectoren gerelateerd aan welzijn.

Interesse? Contacteer Océane: oceane.bassani@ipmadvertising.be of +32 (0)472 20 37 48.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

De video-inventaris van IPM krijgt de hoofdrol op ToVa

De video-inventaris van IPM krijgt de hoofdrol op ToVa

De inventaris van IPM staat hoog gerangschikt, vanwege haar sterke positie en kwalitatief publiek. Het CIM heeft TOVA (Total Video Advertising Planner) gelanceerd in samenwerking met het marktonderzoeksbureau GfK. Zijn doel? Een unieke simulatie-tool voor het...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !