Nextfin.be: een nieuwe lente, een nieuw geluid in financiële communicatie

In maart 2020 besloten La Libre Belgique en De Standaard om hun krachten te bundelen in Nextfin.be: de twee dagbladen met nationaal bereik die bekendstaan voor de kwaliteit en relevantie van hun berichtgeving, bieden u een publiek van meer dan…
6 april 2021

In maart 2020 besloten La Libre Belgique en De Standaard om hun krachten te bundelen in Nextfin.be: de twee dagbladen met nationaal bereik die bekendstaan voor de kwaliteit en relevantie van hun berichtgeving, bieden u een publiek van meer dan 700.000 lezers aan.

Nextfin.be, wat is dat? Heel eenvoudig: uw partner in financiële communicatie. Of het nu over de bijeenroeping van een algemene vergadering, een kapitaalsverhoging, een beursintroductie of financiële adviezen en resultaten gaat … bij Nextfin.be bent u aan het juiste adres!

“Met de lancering van het nieuwe merk Nextfin.be wilden we een krachtig signaal uitsturen naar de markt. Vanuit welke optiek? Wij bieden het grootste bereik op de Belgische markt aan voor een correct budget”, verduidelijkt Caroline Bossaert, Head of Sales Direct Market van IPM Advertising.

Door de pandemie kon het lanceringsevenement van Nextfin.be niet doorgaan zoals gepland, maar het product is er wel degelijk.

Meer nog: Nextfin.be is er niet alleen voor beursgenoteerde bedrijven of grote groepen. “Meer in het algemeen hebben wij een hele reeks oplossingen voor bedrijfscommunicatie in petto”, vult Caroline aan.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Verkiezingen 2024: La Libre Belgique, uw vierde macht

Verkiezingen 2024: La Libre Belgique, uw vierde macht

De polls die in samenwerking met de RTBF werden uitgevoerd in de aanloop naar de verkiezingen van 2024 - waarvan de eerste op 12 oktober werd gepubliceerd - maken deel uit van de verschillende onderzoeken om te peilen naar politieke attitudes. “Voor de politieke...

Onze apps zijn vernieuwd!

Onze apps zijn vernieuwd!

Een van IPM's hoofdprojecten sinds het begin van 2023 was het pimpen van de DH, La Libre en L'Avenir apps. Missie geslaagd met de lancering van de vernieuwde DH app die werd uitgebracht op 27/11. De volgende twee staan gepland voor het einde van het jaar. Maar waarom...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !