Logic-Immo.be: nieuwe ontwikkelingen in Vlaanderen

Logic-Immo.be heeft net zijn nieuwe website en nieuwe identiteit gelanceerd. Deze ambitieuze dynamiek wordt ondersteund door een grote nationale campagne, overal in België. Dit platform dat volledig in het teken staat van vastgoed, bestrijkt immers het volledige Belgische grondgebied. Éric…
1 juni 2021

Logic-Immo.be heeft net zijn nieuwe website en nieuwe identiteit gelanceerd. Deze ambitieuze dynamiek wordt ondersteund door een grote nationale campagne, overal in België. Dit platform dat volledig in het teken staat van vastgoed, bestrijkt immers het volledige Belgische grondgebied.

Éric Bruyninckx, District Manager Vlaanderen, heeft het met ons over de vele ontwikkelingen die momenteel aan de gang zijn in het noorden van het land: “We hebben in oktober 2020 een papieren magazine uitgebracht dat zich toespitst op Vlaams-Brabant en de naburige Brusselse gemeenten, en begin mei hebben we het eerste Antwerpse nummer gelanceerd. Samen met de editie ‘Vlaanderen’, die de provincies West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen bestrijkt, maakt dit drie papieren edities. We bekijken nu of het mogelijk is om een editie uit te brengen in Limburg, de laatste provincie die nog overblijft.”

Deze magazines op papier liggen natuurlijk in het verlengde van alle mogelijkheden tot zichtbaarheid op de premiumsites van de IPM-groep. Naast deze commerciële tools kan Éric Bruyninckx op een versterkt team rekenen, bestaande uit Tom Maet, Inge Roets en Carl Schulze, die respectievelijk instaan voor West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Éric Bruyninckx zorgt lang zijn kant voor Vlaams-Brabant.

Tel het aantal kranen!

“Vastgoed is in de eerste plaats een mensenzaak en we streven naar een relatie met de kantoren waarin het menselijke aspect centraal staat. In een periode als deze, waarin we een echte vastgoedhype zien, is het belangrijk om binnen professionele grenzen te werken.”

Is er sprake van een ‘vastgoedzeepbel’? “Momenteel is de vraag groter dan het aanbod, en zijn er enorm veel nieuwe projecten. Zelf woon ik aan de kust en ik zie dat het een sport wordt om het aantal kranen te tellen! Dat zal niet eeuwig duren. Of de conjunctuur nu stijgt of daalt, het is belangrijk dat de kantoren en makelaars in hun communicatie professionele tools gebruiken. Die bieden we aan met Logic-Immo.be”, besluit de District Manager.

Wilt u graag aanwezig zijn op Logic-Immo.be? Neem contact op met info@ipmadvertising.be

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Verkiezingen 2024: La Libre Belgique, uw vierde macht

Verkiezingen 2024: La Libre Belgique, uw vierde macht

De polls die in samenwerking met de RTBF werden uitgevoerd in de aanloop naar de verkiezingen van 2024 - waarvan de eerste op 12 oktober werd gepubliceerd - maken deel uit van de verschillende onderzoeken om te peilen naar politieke attitudes. “Voor de politieke...

Onze apps zijn vernieuwd!

Onze apps zijn vernieuwd!

Een van IPM's hoofdprojecten sinds het begin van 2023 was het pimpen van de DH, La Libre en L'Avenir apps. Missie geslaagd met de lancering van de vernieuwde DH app die werd uitgebracht op 27/11. De volgende twee staan gepland voor het einde van het jaar. Maar waarom...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !