Logic-Immo.be gaat voor een nieuwe en ambitieuze dynamiek

Eind mei lanceert Logic-Immo.be zijn nieuwe website en app. Tijd voor een ambitieuze dynamiek, gebaseerd op een ecosysteem dat voor 100% gewijd is aan vastgoed in België. Wij praatten erover met Michel Mabille, directeur Innovaties bij IPM Group. De naam…
18 mei 2021

Eind mei lanceert Logic-Immo.be zijn nieuwe website en app. Tijd voor een ambitieuze dynamiek, gebaseerd op een ecosysteem dat voor 100% gewijd is aan vastgoed in België. Wij praatten erover met Michel Mabille, directeur Innovaties bij IPM Group.

De naam zegt het al, Logic-Immo.be is een website. Maar verder?

Het is een website met duizenden advertenties voor panden die te koop of te huur zijn. Maar het is ook een mobiele app en content over vastgoed via een blog. Dat ‘ecosysteem’ wordt bovendien aangevuld met papieren tijdschriften in 6 edities om heel België te dekken, plus alle mogelijkheden voor zichtbaarheid op de premiumsites van IPM Group.

Waarom een nieuwe website?

We willen internetgebruikers een nieuwe zoekervaring geven. Dankzij een krachtige interface kun je voortaan panden zoeken aan de hand van een interessante plek: een bepaalde buurt, een station, een universiteit of school, een bepaald gehucht of die ene bekende straat. Met deze nieuwe functie kun je op de kaart een perimeter afbakenen en zien welke panden er beschikbaar zijn. Nog een verandering is de vernieuwde lay-out voor nog meer surfgemak en de uitbreiding van het aantal mogelijke opties, zoals favorieten, e-mailalerts, pushmeldingen enz.

Wat zijn de voordelen voor de vastgoedkantoren?

We mikken op 30% meer bezoekers. Dat betekent dus meer zichtbaarheid voor de vastgoedkantoren en hun panden. De nieuwe website zet de kantoren in de kijker als partners. Dankzij onze websites en sociale netwerken kunnen zij hun zichtbaarheid echt vergroten en een aanzienlijke ‘reach’ halen in een premiumcontext.

Hoe gaan jullie communiceren?

De lancering gebeurt met een nationale campagne die zowel offline als online gericht is op iedereen die een pand wil kopen of huren. Je zult de campagne ongetwijfeld ergens tegenkomen!

We hebben ons logo, onze slogan en al onze communicatie een make-over gegeven om onze unieke positionering kracht bij te zetten. Logic-Immo.be is een technologisch moderne website die vooral ook een antenne heeft voor de verwachtingen van kandidaat-kopers of -huurders en voor de belangen van de spelers op de vastgoedmarkt. Door die aanpak op basis van samenwerking houden we rekening met de verwachtingen van iedereen en kunnen we een optimaal resultaat afleveren. Deze positionering past perfect in onze huidige samenleving, nu vastgoed alle aandacht krijgt.

Blijven jullie ook de papieren magazines nog publiceren?

Zeker weten! We dekken nu het hele land met onze zes edities, waaronder ook Vlaams-Brabant, die eind 2020 werd gelanceerd, en Antwerpen, die we in mei 2021 lanceren. We hebben meer dan tweeduizend displays staan in heel België, met een bijzonder hoog meeneempercentage van 85%. Ons lezerspubliek komt uit het hogere segment, is tussen 25 en 55 jaar oud, woont in een stedelijke omgeving en komt uit klasse 1 tot 3. De displays zullen ook als doorgeefluik fungeren voor de nieuwe website.

Wat maakt jullie anders dan alle andere vastgoedspelers?

Onze inclusiviteit, denk ik. We staan dicht bij de vastgoedkantoren en daarom beschouwen we ze ook echt als partners. We willen gewoon dat iedereen – makelaar, eigenaar, huurder of koper – zich goed voelt bij Logic-Immo.be. Het is onze ambitie om te bouwen aan een wereld van samenwerking, en niet van concurrentie.

Vandaar ook jullie nieuwe slogan “Samen zoeken, samen vinden!”?

Precies! Dat is exact de filosofie van waaruit we willen werken. Om die visie in de praktijk te brengen, zetten we ook een team van tien buitendienstmedewerkers in. We zijn geen abstracte virtuele speler. Logic-Immo.be is een Belgisch merk met mensen van vlees en bloed die bereikbaar en beschikbaar zijn.

Wilt u mee profiteren van de hogere bezoekersaantallen op Logic-Immo.be? Neem contact op met info@ipmadvertising.be

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

The Informal Pintjes Meetings by IPM: join our super cool afterwork!

The Informal Pintjes Meetings by IPM: join our super cool afterwork!

Grégory, Yield Manager en projectverantwoordelijke, legt ons het concept uit: Achter deze intrigerende naam schuilt ons nieuwe evenement dat u niet mag missen: "een coole afterwork, in de buurt van onze partners en klanten, gewoon een praatje bij een pintje, in een...

Heeft u al eens gedacht aan het huren van onze LN24 studio’s?

Heeft u al eens gedacht aan het huren van onze LN24 studio’s?

Bent u op zoek naar een audiovisuele oplossing om de geloofwaardigheid van uw bedrijf te versterken? Of wenst u uw naamsbekendheid te vergroten via kwalitatief hoogstaande tv-uitzendingen? Maar beschikt u niet over de nodige opnamefaciliteiten? Geen nood: LN24 heeft...

Les News, belangrijk fundament voor democratie

Les News, belangrijk fundament voor democratie

Gemiddeld besteden de Belgen 539 minuten per dag (ofwel 9 uur) aan mediaconsumptie. Om de aandacht van uw lezer-consument vast te houden, moet u naast de juiste contentmarketing ook een goede mediastrategie kiezen. NP3D (met 3 nieuwe premium digitale formaten: mobile,...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !