Lifestyle nieuws in de dagbladen

La Libre, la DH en l’Avenir hebben elk een lifestyle bijlage dat wekelijks verschijnt. Op het menu: familiethema’s, een magazine-gerichte redactionele lijn, en natuurlijk het overzicht van de tv-programma’s. Ze heten Quid, DH Mag en Deuzio. Ken je ze al ? Hier volgt een korte opfrissing of een eerste kennismaking met deze titels. Quid, het […]

La Libre, la DH en l’Avenir hebben elk een lifestyle bijlage dat wekelijks verschijnt. Op het menu: familiethema’s, een magazine-gerichte redactionele lijn, en natuurlijk het overzicht van de tv-programma’s. Ze heten Quid, DH Mag en Deuzio.

Ken je ze al ? Hier volgt een korte opfrissing of een eerste kennismaking met deze titels.

Quid, het magazine van La Libre

Quid is het tijdschrift dat alle levensstijl en sociale kwesties behandelt, met 24 pagina’s gewijd aan levenskunsten en sociale kwesties, en 24 mediapagina’s. Doorheen de artikelen ontdekt de lezer rubrieken zoals persoonlijkheidsportretten, Belgische uitjes of verre reizen, onderwerpen gewijd aan gezondheid, welzijn, enz.

DH Mag  

DH Mag is een familiemagazine dat een overzicht geeft van de actualiteit, maar ook meerdere onderwerpen biedt die zowel voor ouders als kinderen interessant zijn. Enkele rubrieken : koningshuizen, toerisme dicht bij huis of verre bestemmingen, gastronomie, consumptie, gezondheid, gezelschapsspellen of videogames, autotests, enz. Op cultureel gebied besteedt DH Mag ook aandacht aan film, muziek, literatuur, strips en natuurlijk televisie. Achteraan het magazine vindt men de spelletjespagina’s, de horoscoop en een recept afkomstig uit onze website Gourmandiz.

Deuzio, bijlage bij l’Avenir

Deuzio, een weekendbijlage bij de krant L’Avenir, is een tijdschrift dat reizen, culinair genot, familie-uitjes en de voordelen van cocooning combineert. Kookrecepten, ideeën voor de tuin of buitenactiviteiten. Deuzio, alle lifestyle-info in één bijlage !

Tijdschriften steeds binnen handbereik

Deze drie bijlagen bevatten de tv-programma’s van de week… lezers zullen ze dus enkele dagen bewaren binnen handbereik. Adverteren in deze bijlagen is dus een goed idee. Onze bijlagen zullen uw advertenties met plezier verwelkomen.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Level up, het nieuw creatief bureau van IPM

Level up, het nieuw creatief bureau van IPM

IPM heeft nu een eigen creatief bureau. Level up verzorgt uw campagne van A tot Z. Binnen IPM werken we als vijfkoppig team aan de ontwikkeling van reclamecampagnes net als aan het ontwerpen van onze cross media bijlagen. « Voortaan heten we Level Up. Dat bepaalt onze...

IPM vervoegt UBA

IPM vervoegt UBA

Onze mediagroep is trots lid te zijn van United Brands Association (UBA) en zal haar expertise van de Belgische advertentiemarkt mee inbrengen.   « We zijn verheugd te kunnen samenwerken met de leden van de vereniging om een krachtig en geloofwaardig lokaal...

François le Hodey verkozen tot voorzitter van Lapresse.be

François le Hodey verkozen tot voorzitter van Lapresse.be

Onze CEO zal er de belangen van de Franstalige geschreven pers verdedigen in een media-ecosysteem in volle transformatie. En de nieuwe voorzitter heeft al een hele reeks dossiers op zijn tafel liggen, zowel op het niveau van de Federatie Wallonië-Brussel...