Lifestyle nieuws in de dagbladen

La Libre, la DH en l’Avenir hebben elk een lifestyle bijlage dat wekelijks verschijnt. Op het menu: familiethema’s, een magazine-gerichte redactionele lijn, en natuurlijk het overzicht van de tv-programma’s. Ze heten Quid, DH Mag en Deuzio. Ken je ze al…
7 juni 2022

La Libre, la DH en l’Avenir hebben elk een lifestyle bijlage dat wekelijks verschijnt. Op het menu: familiethema’s, een magazine-gerichte redactionele lijn, en natuurlijk het overzicht van de tv-programma’s. Ze heten Quid, DH Mag en Deuzio.

Ken je ze al ? Hier volgt een korte opfrissing of een eerste kennismaking met deze titels.

Quid, het magazine van La Libre

Quid is het tijdschrift dat alle levensstijl en sociale kwesties behandelt, met 24 pagina’s gewijd aan levenskunsten en sociale kwesties, en 24 mediapagina’s. Doorheen de artikelen ontdekt de lezer rubrieken zoals persoonlijkheidsportretten, Belgische uitjes of verre reizen, onderwerpen gewijd aan gezondheid, welzijn, enz.

DH Mag  

DH Mag is een familiemagazine dat een overzicht geeft van de actualiteit, maar ook meerdere onderwerpen biedt die zowel voor ouders als kinderen interessant zijn. Enkele rubrieken : koningshuizen, toerisme dicht bij huis of verre bestemmingen, gastronomie, consumptie, gezondheid, gezelschapsspellen of videogames, autotests, enz. Op cultureel gebied besteedt DH Mag ook aandacht aan film, muziek, literatuur, strips en natuurlijk televisie. Achteraan het magazine vindt men de spelletjespagina’s, de horoscoop en een recept afkomstig uit onze website Gourmandiz.

Deuzio, bijlage bij l’Avenir

Deuzio, een weekendbijlage bij de krant L’Avenir, is een tijdschrift dat reizen, culinair genot, familie-uitjes en de voordelen van cocooning combineert. Kookrecepten, ideeën voor de tuin of buitenactiviteiten. Deuzio, alle lifestyle-info in één bijlage !

Tijdschriften steeds binnen handbereik

Deze drie bijlagen bevatten de tv-programma’s van de week… lezers zullen ze dus enkele dagen bewaren binnen handbereik. Adverteren in deze bijlagen is dus een goed idee. Onze bijlagen zullen uw advertenties met plezier verwelkomen.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

The Informal Pintjes Meetings by IPM: join our super cool afterwork!

The Informal Pintjes Meetings by IPM: join our super cool afterwork!

Grégory, Yield Manager en projectverantwoordelijke, legt ons het concept uit: Achter deze intrigerende naam schuilt ons nieuwe evenement dat u niet mag missen: "een coole afterwork, in de buurt van onze partners en klanten, gewoon een praatje bij een pintje, in een...

Heeft u al eens gedacht aan het huren van onze LN24 studio’s?

Heeft u al eens gedacht aan het huren van onze LN24 studio’s?

Bent u op zoek naar een audiovisuele oplossing om de geloofwaardigheid van uw bedrijf te versterken? Of wenst u uw naamsbekendheid te vergroten via kwalitatief hoogstaande tv-uitzendingen? Maar beschikt u niet over de nodige opnamefaciliteiten? Geen nood: LN24 heeft...

Les News, belangrijk fundament voor democratie

Les News, belangrijk fundament voor democratie

Gemiddeld besteden de Belgen 539 minuten per dag (ofwel 9 uur) aan mediaconsumptie. Om de aandacht van uw lezer-consument vast te houden, moet u naast de juiste contentmarketing ook een goede mediastrategie kiezen. NP3D (met 3 nieuwe premium digitale formaten: mobile,...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !