Lifestyle nieuws in de dagbladen

La Libre, la DH en l’Avenir hebben elk een lifestyle bijlage dat wekelijks verschijnt. Op het menu: familiethema’s, een magazine-gerichte redactionele lijn, en natuurlijk het overzicht van de tv-programma’s. Ze heten Quid, DH Mag en Deuzio. Ken je ze al…
7 juni 2022

La Libre, la DH en l’Avenir hebben elk een lifestyle bijlage dat wekelijks verschijnt. Op het menu: familiethema’s, een magazine-gerichte redactionele lijn, en natuurlijk het overzicht van de tv-programma’s. Ze heten Quid, DH Mag en Deuzio.

Ken je ze al ? Hier volgt een korte opfrissing of een eerste kennismaking met deze titels.

Quid, het magazine van La Libre

Quid is het tijdschrift dat alle levensstijl en sociale kwesties behandelt, met 24 pagina’s gewijd aan levenskunsten en sociale kwesties, en 24 mediapagina’s. Doorheen de artikelen ontdekt de lezer rubrieken zoals persoonlijkheidsportretten, Belgische uitjes of verre reizen, onderwerpen gewijd aan gezondheid, welzijn, enz.

DH Mag  

DH Mag is een familiemagazine dat een overzicht geeft van de actualiteit, maar ook meerdere onderwerpen biedt die zowel voor ouders als kinderen interessant zijn. Enkele rubrieken : koningshuizen, toerisme dicht bij huis of verre bestemmingen, gastronomie, consumptie, gezondheid, gezelschapsspellen of videogames, autotests, enz. Op cultureel gebied besteedt DH Mag ook aandacht aan film, muziek, literatuur, strips en natuurlijk televisie. Achteraan het magazine vindt men de spelletjespagina’s, de horoscoop en een recept afkomstig uit onze website Gourmandiz.

Deuzio, bijlage bij l’Avenir

Deuzio, een weekendbijlage bij de krant L’Avenir, is een tijdschrift dat reizen, culinair genot, familie-uitjes en de voordelen van cocooning combineert. Kookrecepten, ideeën voor de tuin of buitenactiviteiten. Deuzio, alle lifestyle-info in één bijlage !

Tijdschriften steeds binnen handbereik

Deze drie bijlagen bevatten de tv-programma’s van de week… lezers zullen ze dus enkele dagen bewaren binnen handbereik. Adverteren in deze bijlagen is dus een goed idee. Onze bijlagen zullen uw advertenties met plezier verwelkomen.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !