Lifestyle nieuws in de dagbladen

La Libre, la DH en l’Avenir hebben elk een lifestyle bijlage dat wekelijks verschijnt. Op het menu: familiethema’s, een magazine-gerichte redactionele lijn, en natuurlijk het overzicht van de tv-programma’s. Ze heten Quid, DH Mag en Deuzio. Ken je ze al…
7 juni 2022

La Libre, la DH en l’Avenir hebben elk een lifestyle bijlage dat wekelijks verschijnt. Op het menu: familiethema’s, een magazine-gerichte redactionele lijn, en natuurlijk het overzicht van de tv-programma’s. Ze heten Quid, DH Mag en Deuzio.

Ken je ze al ? Hier volgt een korte opfrissing of een eerste kennismaking met deze titels.

Quid, het magazine van La Libre

Quid is het tijdschrift dat alle levensstijl en sociale kwesties behandelt, met 24 pagina’s gewijd aan levenskunsten en sociale kwesties, en 24 mediapagina’s. Doorheen de artikelen ontdekt de lezer rubrieken zoals persoonlijkheidsportretten, Belgische uitjes of verre reizen, onderwerpen gewijd aan gezondheid, welzijn, enz.

DH Mag  

DH Mag is een familiemagazine dat een overzicht geeft van de actualiteit, maar ook meerdere onderwerpen biedt die zowel voor ouders als kinderen interessant zijn. Enkele rubrieken : koningshuizen, toerisme dicht bij huis of verre bestemmingen, gastronomie, consumptie, gezondheid, gezelschapsspellen of videogames, autotests, enz. Op cultureel gebied besteedt DH Mag ook aandacht aan film, muziek, literatuur, strips en natuurlijk televisie. Achteraan het magazine vindt men de spelletjespagina’s, de horoscoop en een recept afkomstig uit onze website Gourmandiz.

Deuzio, bijlage bij l’Avenir

Deuzio, een weekendbijlage bij de krant L’Avenir, is een tijdschrift dat reizen, culinair genot, familie-uitjes en de voordelen van cocooning combineert. Kookrecepten, ideeën voor de tuin of buitenactiviteiten. Deuzio, alle lifestyle-info in één bijlage !

Tijdschriften steeds binnen handbereik

Deze drie bijlagen bevatten de tv-programma’s van de week… lezers zullen ze dus enkele dagen bewaren binnen handbereik. Adverteren in deze bijlagen is dus een goed idee. Onze bijlagen zullen uw advertenties met plezier verwelkomen.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP is een uitgebreid pack waarmee u op basis van een gecombineerd tarief kan adverteren in de 12 belangrijkste nieuwsmerken van ons land. Een nationaal advertentieaanbod dat ideaal is qua bereik en CPM. “NP (News Power) is een nationaal aanbod dat de 4 belangrijkste...

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

Een nieuwe data-technologie wordt toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide verticale aanbod van IPM op gebied van weergerelateerde gegevens (zowel print als digitaal): waardoor gerichte campagnes op het juiste moment kunnen worden uitgevoerd! IPM introduceert een...

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

In het verkiezingsjaar 2024 zal de burger best wat keuzes moeten maken. De burger is wat betreft informatie over politieke gebeurtenissen sterk afhankelijk van onze perstitels en vooral La Libre Belgique.   « Politiek nieuws speelt een prominente rol in La Libre...