Laat de festivals maar komen!

Met ons crossmediaal product Festivals positioneren ons magazine Moustique en IPM in het algemeen zich als ideale partners voor een optimaal bereik van festivalgangers en liefhebbers van muziekevenementen. Moustique is het platform voor festivalgangers! Volgens het CIM gaan 20.000 lezers…
15 juni 2023

Met ons crossmediaal product Festivals positioneren ons magazine Moustique en IPM in het algemeen zich als ideale partners voor een optimaal bereik van festivalgangers en liefhebbers van muziekevenementen.

Moustique is het platform voor festivalgangers! Volgens het CIM gaan 20.000 lezers van ons magazine één keer per maand of vaker naar concerten of festivals. Met een selectiviteit van 133 op deze doelgroep, de beste in de weekbladpers!

De hele zomer lang worden live-optredens, concertrecensies en interviews met artiesten exclusief op onze site uitgezonden en opgenomen in ons magazine. Elk festival krijgt een eigen rubriek met het laatste nieuws over het evenement.

Bovendien zullen bijna 30.000 volgers op Instagram en Facebook de stories en reels bekijken van onze cultuurjournalisten op Dour, LaSemo en Werchter!

Op 21 juni 2023 verschijnt er een speciale uitgave met de festivalkalender voor België, samen met alle nuttige informatie, om een onvergetelijke tijd te beleven!

Van juni tot juli zit de lezerscommunity van Moustique in de startblokken. Moustique zal inderdaad tal van wedstrijden organiseren om tickets weg te geven voor festivals die al maanden uitverkocht zijn!

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met Sibylle de Meeus of Caroline Bossaert

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

The Informal Pintjes Meetings by IPM: join our super cool afterwork!

The Informal Pintjes Meetings by IPM: join our super cool afterwork!

Grégory, Yield Manager en projectverantwoordelijke, legt ons het concept uit: Achter deze intrigerende naam schuilt ons nieuwe evenement dat u niet mag missen: "een coole afterwork, in de buurt van onze partners en klanten, gewoon een praatje bij een pintje, in een...

Heeft u al eens gedacht aan het huren van onze LN24 studio’s?

Heeft u al eens gedacht aan het huren van onze LN24 studio’s?

Bent u op zoek naar een audiovisuele oplossing om de geloofwaardigheid van uw bedrijf te versterken? Of wenst u uw naamsbekendheid te vergroten via kwalitatief hoogstaande tv-uitzendingen? Maar beschikt u niet over de nodige opnamefaciliteiten? Geen nood: LN24 heeft...

Les News, belangrijk fundament voor democratie

Les News, belangrijk fundament voor democratie

Gemiddeld besteden de Belgen 539 minuten per dag (ofwel 9 uur) aan mediaconsumptie. Om de aandacht van uw lezer-consument vast te houden, moet u naast de juiste contentmarketing ook een goede mediastrategie kiezen. NP3D (met 3 nieuwe premium digitale formaten: mobile,...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !