La Libre, nieuwe partner van Antica Namen

Antica Namen wendde zich tot La Libre voor zijn grote comeback! Het wordt het eerste grote kunstevenement dat in België zijn deuren opent sinds 2020 en vindt van 13 tot 21 november 2021 plaats in Namur Expo. Om deze gebeurtenis in…
18 oktober 2021

Antica Namen wendde zich tot La Libre voor zijn grote comeback! Het wordt het eerste grote kunstevenement dat in België zijn deuren opent sinds 2020 en vindt van 13 tot 21 november 2021 plaats in Namur Expo.

Om deze gebeurtenis in de kijker te plaatsen, heeft het organisatieteam voor La Libre en IPM gekozen als nieuwe mediapartner. “Net als Antica Namur is IPM vandaag een gewaardeerde vaste waarde voor de culturele sector. We gaan specifieke communicatie opzetten rond dit evenement dat een must is voor alle kunst- en antiekliefhebbers”, zegt Caroline Bossaert, Head of Sales Direct Market bij IPM Advertising.

Hierbij worden verschillende media ingezet, te beginnen met het supplement ‘Arts Libre’ van woensdag dat de grote lijnen van de editie 2021 zal toelichten, en L’Avenir dat met een digitale campagne komt.

IPMAdvertising steunt de kunstsector, galerijen, exposanten, antiquairs en verkoopzalen actief, en verheugt zich erop om samen met hen dit belangrijke evenement van dichtbij mee te maken!

Wilt u uw merk verbinden aan ‘Antica Namen’? Neem contact op met ons team: info@ipmadvertising.be

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !