La Libre en La DH Les Sports + hanteren een nieuw formaat vanaf 4 april 2023!

Op 4 april 2023 slaan onze twee titels een bladzijde om. Vanaf dan zullen ze van de pers rollen in half-Berliner formaat, het formaat dat al wordt toegepast bij onze regionale krant L’Avenir. «Het half-Berliner formaat is gemakkelijker te hanteren…
4 april 2023

Op 4 april 2023 slaan onze twee titels een bladzijde om. Vanaf dan zullen ze van de pers rollen in half-Berliner formaat, het formaat dat al wordt toegepast bij onze regionale krant L’Avenir.

«Het half-Berliner formaat is gemakkelijker te hanteren en biedt meer leescomfort», verklaart Edmond Arnoys, die al meer dan 20 jaar verantwoordelijk is voor de opmaak van de kranten. 

De krant is compacter en duurzamer geworden.  De verandering maakt deel uit van de initiatieven van de IPM-Group om haar ecologische voetafdruk te verbeteren.

Het nieuwe formaat heeft ook gevolgen voor de afmetingen van de advertenties. De aangepaste technische fiche is te vinden op onze rate card (gelieve de slides 20 en 21 te raadplegen).

Continue verandering

 « IPM was in de jaren 2000 al innovatief”, herinnert Edmond zich. “De meeste dagbladen werden gedrukt in grote formaten zoals broadsheet. Toen besloten werd over te stappen op tabloid, een toen nog weinig bekend formaat, keek men raar op. Daarna werden kleinere formaten de norm. IPM was zeker een voorloper…».

Ons sales teams staat klaar voor al uw vragen: Caroline Bossaert en Sibylle de Meeûs.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Verkiezingen 2024: La Libre Belgique, uw vierde macht

Verkiezingen 2024: La Libre Belgique, uw vierde macht

De polls die in samenwerking met de RTBF werden uitgevoerd in de aanloop naar de verkiezingen van 2024 - waarvan de eerste op 12 oktober werd gepubliceerd - maken deel uit van de verschillende onderzoeken om te peilen naar politieke attitudes. “Voor de politieke...

Onze apps zijn vernieuwd!

Onze apps zijn vernieuwd!

Een van IPM's hoofdprojecten sinds het begin van 2023 was het pimpen van de DH, La Libre en L'Avenir apps. Missie geslaagd met de lancering van de vernieuwde DH app die werd uitgebracht op 27/11. De volgende twee staan gepland voor het einde van het jaar. Maar waarom...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !