La Libre en La DH Les Sports + hanteren een nieuw formaat vanaf 4 april 2023!

Op 4 april 2023 slaan onze twee titels een bladzijde om. Vanaf dan zullen ze van de pers rollen in half-Berliner formaat, het formaat dat al wordt toegepast bij onze regionale krant L’Avenir. «Het half-Berliner formaat is gemakkelijker te hanteren…
4 april 2023

Op 4 april 2023 slaan onze twee titels een bladzijde om. Vanaf dan zullen ze van de pers rollen in half-Berliner formaat, het formaat dat al wordt toegepast bij onze regionale krant L’Avenir.

«Het half-Berliner formaat is gemakkelijker te hanteren en biedt meer leescomfort», verklaart Edmond Arnoys, die al meer dan 20 jaar verantwoordelijk is voor de opmaak van de kranten. 

De krant is compacter en duurzamer geworden.  De verandering maakt deel uit van de initiatieven van de IPM-Group om haar ecologische voetafdruk te verbeteren.

Het nieuwe formaat heeft ook gevolgen voor de afmetingen van de advertenties. De aangepaste technische fiche is te vinden op onze rate card (gelieve de slides 20 en 21 te raadplegen).

Continue verandering

 « IPM was in de jaren 2000 al innovatief”, herinnert Edmond zich. “De meeste dagbladen werden gedrukt in grote formaten zoals broadsheet. Toen besloten werd over te stappen op tabloid, een toen nog weinig bekend formaat, keek men raar op. Daarna werden kleinere formaten de norm. IPM was zeker een voorloper…».

Ons sales teams staat klaar voor al uw vragen: Caroline Bossaert en Sibylle de Meeûs.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !