La Libre creëert een specifiek kader voor haar regionale adverteerders

La Libre past haar formules voor regionale reclame-inlassingen aan. Voortaan verschijnt er op maandag en op donderdag een regionale dubbele pagina met de reclame van alle edities. Op vrijdag en zaterdag wordt hier ook een dubbele pagina aan gewijd in…
21 januari 2022

La Libre past haar formules voor regionale reclame-inlassingen aan. Voortaan verschijnt er op maandag en op donderdag een regionale dubbele pagina met de reclame van alle edities.

Op vrijdag en zaterdag wordt hier ook een dubbele pagina aan gewijd in de edities Henegouwen – Luik – Namen/Luxemburg en Brussel/Brabant.

Er zijn dus geen regionale advertenties meer op dinsdag en woensdag. Reclamebijlagen kunnen dan weer op om het even welke dag gepubliceerd worden.

Neem voor alle praktische inlichtingen over reclame-inlassingen gerust contact op met ons commercieel team, dat u zal helpen bij uw keuze.


Alle regionale tarieven kunt u HIER raadplegen.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !