Kristallen Fondsen: ze zijn er weer!

In 2020 kon de ceremonie rond de Kristallen Fondsen niet plaatsvinden, ook al werden de prijzen virtueel uitgereikt. De economische en financiële wereld in België kijkt dan ook met veel ongeduld uit naar de editie van 2021, die gepland is…
24 september 2021

In 2020 kon de ceremonie rond de Kristallen Fondsen niet plaatsvinden, ook al werden de prijzen virtueel uitgereikt. De economische en financiële wereld in België kijkt dan ook met veel ongeduld uit naar de editie van 2021, die gepland is voor 6 oktober.

De prijzen worden uitgereikt door La Libre Belgique en De Standaard en zetten voor 10 categorieën de beste fondsen in de kijker, op basis van hun prestaties. Deze worden berekend door de vennootschap Symex op 1 jaar en op 3 jaar, van juli 2020 tot juni 2021. Enkel fondsen die in België op de markt worden gebracht voor het grote publiek komen in aanmerking.

Patricia Hupin, Sales Manager Finances bij IPM Advertising, en Isabelle de Laminne, blogster bij MoneyStore.be en redacteur bij La Libre Belgique, tekenen de krijtlijnen van heel deze operatie uit: “Corona is binnengeslopen in ons leven en in onze portefeuille. In een dergelijke context fondsen beheren is een hele krachttoer. Het is immers in een moeilijke omgeving dat de beheerders voor de grootste uitdagingen komen te staan. De Kristallen Fondsen 2021 zullen dan ook het fondsenbeheer in tijden van ongeziene crisis belonen.”

Op 6 oktober ontvangen we op de derde verdieping van de Frankenstraat zo’n 150 verantwoordelijken van beursgenoteerde vennootschappen en uit de private banking, evenals beleggers en fondsbeheerders voor een langverwacht evenement, met als ‘key note speaker‘ Étienne de Callataÿ“, legt Caroline Bossaert, Head of Sales Direct Market bij IPM Advertising, uit.

De volgende dag, op donderdag 7 oktober, wordt een speciaal dossier ingelast in La Libre, verzorgd door de journalisten van de economische redactie. Het zal het volledige palmares van 2021 omvatten, met toelichting bij de methodologie en de visie van de laureaten.

Dergelijke evenementen passen perfect bij het DNA van La Libre Belgique, dat een topmedium is in het economische segment. Meerdere organisaties doen een beroep op ons om hun evenementen te organiseren en hun campagnes kracht bij te zetten. Daarbij profiteren ze van de degelijkheid en invloed van onze media en onze journalisten. IPM Advertising beschikt in al deze domeinen over heel specifieke doelgroepen. Neem gerust contact met ons op om dit te bespreken.

Zin om samen met ons een economisch evenement volgens uw eigen formule uit te werken?  Neem contact op met info@ipmadvertising.be

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !