IPM versnelt zijn transformatie met de komst van nieuwe expertises

Niet minder dan vier nieuwe collega’s vervoegden de voorbije weken IPM Advertising : Laurane Delcroix, Olivier Sohy, Ludovic Van Rampelbergh en Rémy Bersipont. Deze nieuwe medewerkers met digitale en marketing profielen komen de IPM-merkbelangen bevorderen. Laurane Delcroix vervoegt het team…
29 juni 2022

Niet minder dan vier nieuwe collega’s vervoegden de voorbije weken IPM Advertising : Laurane Delcroix, Olivier Sohy, Ludovic Van Rampelbergh en Rémy Bersipont. Deze nieuwe medewerkers met digitale en marketing profielen komen de IPM-merkbelangen bevorderen.

Laurane Delcroix vervoegt het team van Caroline Bossaert als Sales Manager. Zij zal zich focussen op de premium merken van de groep. Laurane brengt haar ervaring mee in digitale producten en toont haar creativiteit in out-of-the-box aanbiedingen voor adverteerders.

Olivier Sohy vervolledigt het IPM AdOps team en wordt verantwoordelijk voor de organisatie en de rapportage van digitale campagnes. Na een carrière van bijna 20 jaar in de IT-sector, en met een opleiding als web designer, beschikt Olivier over de nodige skills om de talrijke technische uitdagingen van online reclame aan te gaan.

Twee nieuwe collega’s vervoegen het B2B marketing team. Ludovic Van Rampelbergh is afgestudeerd in communicatie aan de ISFSC hogeschool in Brussel en heeft gewerkt voor verschillende grote media in België, zoals Nostalgie/ NRJ en RTL. In de loop van zijn carrière heeft deze dertiger, componist in zijn vrije tijd, sterke vaardigheden ontwikkeld op het gebied van website en software development :  « Digitaal biedt zoveel communicatiemogelijkheden. Ik ben blij mijn creativiteit te kunnen gebruiken voor de kwalitatieve mediamerken van IPM ».

Onze laatste aanwerving is Rémy Bersipont. In het bezit van een doctoraat in info-communicatie van UCLouvain, vervolledigt hij IPM als Marketing Intelligence Executive. Hij wordt verantwoordelijk voor onder meer publieksonderzoek en -analyse. « Ik zie mijn functie als ondersteuning van de commerciële strategieën van de regie. Naar mijn mening is een economisch gezonde pers de conditio sine qua non voor het uitoefenen van onafhankelijke en kwaliteitsvolle journalistiek ».

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !