IPM: The place to be voor de vastgoedsector

Binnen de media van IPM neemt de vastgoedsector een belangrijke plaats in. Overzicht van de vele mogelijkheden op sites, tv, radio en print.
3 oktober 2022

Binnen de media van IPM neemt de vastgoedsector een belangrijke plaats in. Overzicht van de vele mogelijkheden op sites, tv, radio en print.

Essentielle Immo, een prestigieuze bijlage

L’Essentielle Immo is een bijlage die 10 keer per jaar verschijnt, elke 1ste zaterdag van de maand. Adverteerders bereiken een publiek van 500 000 lezers (total brand, CIM 2019-2020) zowel digitaal als in print. Koken, duurzame materialen…: elk nummer heeft een welbepaald thema met telkens reportages over architectuur en design. De bijlage biedt daarom veel mogelijkheden voor gesponsorde inhoud of meer traditionele advertenties.

La Libre Immo : vastgoedbijlage

Elke donderdag verschijnt de vastgoedbijlage van La Libre, goed bekend bij professionals in de sector. De bijlage bevat zowel informatie als advertenties over vastgoed. Regelmatig worden artikels gepubliceerd over bepaalde regio’s of dossiers geschreven door journalisten van La Libre Immo.  Door een advertentie te plaatsen in deze bijlage kun je mee profiteren van deze kwalitatieve redactionele inhoud. Door de wekelijkse verdeling biedt deze bijlage een waaier van de nieuwste panden op de vastgoedmarkt.  

Pluspunt: ook digitale marketingproducten zijn beschikbaar.

Projecten op LN24

In de tv-studio geeft de uitzending « Le Mag Immo » (https://www.ln24.be/emission/le-mag-immo) regelmatig het woord aan professionals. Dit geeft vastgoedprofessionals de gelegenheid om een standpunt in te nemen of te debatteren. Commerciële spots kunnen ook worden uitgezonden op LN Radio.

Logic-Immo.be, uitsluitend voor vastgoedkantoren

Dit merk van IPM is uitsluitend gericht op de vastgoedsector en biedt eveneens een crossmediaal systeem. Op de site of via een app, kunnen kandidaten panden te koop of te huur vinden. Logic-Immo.be heeft 4 regionale edities met een bereik van 431 000 lezers.

Adverteren in Paris Match Immo

Het internationaal nieuws magazine wijdt elke week zijn cover 3 exclusief aan vastgoed. De ideale aanvulling om een zeer brede doelgroep te bereiken en meer merkbekendheid te genereren.

Onze kennis van de vastgoedsector is een grote troef. Om uw campagnes te optimaliseren, gelieve contact op te nemen met Véronique Le Clercq, Sales Manager Immo. Ze zal je helpen om je merk te promoten door het beste van onze media te combineren:

VÉRONIQUE LE CLERCQ, Sales Manager Immo, +32 (0)475 57 62 35, vero.leclercq@ipmimmo.be

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Paraplu of zonnebril? Uw boodschap in functie van de meteo

Paraplu of zonnebril? Uw boodschap in functie van de meteo

Vanaf nu kunt u bij IPM uw boodschap linken aan de meteo van de dag.       “Elk van onze dagbladen en sites brengen dagelijks het weerbericht”, verklaart Pascale Biesemans, Key Account Manager. “Het idee is om adverteerders de mogelijkheid te bieden om deze...

De onderzoekseenheid van IPM

De onderzoekseenheid van IPM

De onderzoekseenheid werd dit jaar gelanceerd en is het resultaat van de samenwerking tussen een aantal journalisten van de groep IPM (La Libre, La DH, L'Avenir, Paris Match, Moustique, LN24). Het is een idee dat al een tijdje bestaat: « onderzoek bevorderen,...

Ook IPM heeft een baksteen in de maag

Ook IPM heeft een baksteen in de maag

Batibouw blijft een onmisbaar evenement voor elke Belg die geboren is met een « baksteen in de maag ».   "We hebben speciale aanbiedingen voor adverteerders die rond dit thema willen adverteren, zowel voor, tijdens als na de bouwbeurs", vertelt Caroline Bossaert, Head...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !