IPM: The place to be voor de vastgoedsector

La Libre Immo en Essentielle Immo mogen niet ontbreken in de marketingmix van vastgoedmakelaars. Paris Match Immo en L’Avenir Habitat completeren ons brede gamma producten om opdrachten binnen te halen. Prestigieus vastgoed met Essentielle Het luxe immo magazine, Essentielle Immo,…
15 juni 2023

La Libre Immo en Essentielle Immo mogen niet ontbreken in de marketingmix van vastgoedmakelaars. Paris Match Immo en L’Avenir Habitat completeren ons brede gamma producten om opdrachten binnen te halen.

Prestigieus vastgoed met Essentielle

Het luxe immo magazine, Essentielle Immo, verschijnt 9 keer per jaar, elke 1ste zaterdag van de maand bij La Libre Belgique. Adverteerders bereiken een publiek van 480. 000 lezers (total brand, CIM 2021-2022).

Het magazine verhoogt dus duidelijk de zichtbaarheid van vastgoedmakelaars!

Essentielle Immo onderscheidt zich door de verfijnde en functionele lay-out met als doel het unieke karakter van de panden te benadrukken.

Elke donderdag, La Libre Immo

De vastgoedbijlage van La Libre verschijnt elke donderdag. Artikelen, vastgoedpanden en dossiers maken deze immo bijlage tot dé referentie voor alle immo nieuws.      

Door de wekelijkse verdeling biedt deze bijlage aan een kwalitatieve doelgroep een waaier van de nieuwste panden op de markt.

Vastgoed per regio in « Habitat » van l’Avenir

Wil uw kantoor zich richten op een bepaald geografisch gebied? Geen probleem! L’Avenir biedt de gewenste diversificatie met de Habitat-katern die elke zaterdag verschijnt in de regionale pagina’s van uw dagblad.

Met een dergelijke targeting krijgt u gegarandeerd nieuwe opdrachten binnen!  Uit onderzoek blijkt ook dat één op twee lezers van L’Avenir het komende jaar gaat bouwen, renoveren of verhuizen. Er is ook een digitale versie van ‘Habitat’ beschikbaar op lavenir.net, met artikelen van onze redactie en experts uit de sector, evenals gesponsorde content van makelaarskantoren en adverteerders uit de sectoren ‘Home’, ‘Garden’, ‘DIY’ en ‘Energie’.

Vastgoed in het luxe magazine Paris Match

Waarom zou u als makelaar eens niet adverteren in het glamoureuze en luxueuze Paris Match? Met ons luxe weekblad en bijhorende website bereikt u een upscale-publiek uit de hoogste sociale groepen.

Vergeet ook In-Mail niet. Ons nieuw product waarmee u in een newsletter tot 2000 personen kan bereiken!

Ons Immo-team helpt u graag verder. Voor meer informatie, contacteer Véronique Le Clercq en Daphné Mertens, ons IPM Immo dream team! Of indien interesse om te adverteren in Paris Match, contacteer dan Jean-Pierre en Nadine.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

The Informal Pintjes Meetings by IPM: join our super cool afterwork!

The Informal Pintjes Meetings by IPM: join our super cool afterwork!

Grégory, Yield Manager en projectverantwoordelijke, legt ons het concept uit: Achter deze intrigerende naam schuilt ons nieuwe evenement dat u niet mag missen: "een coole afterwork, in de buurt van onze partners en klanten, gewoon een praatje bij een pintje, in een...

Heeft u al eens gedacht aan het huren van onze LN24 studio’s?

Heeft u al eens gedacht aan het huren van onze LN24 studio’s?

Bent u op zoek naar een audiovisuele oplossing om de geloofwaardigheid van uw bedrijf te versterken? Of wenst u uw naamsbekendheid te vergroten via kwalitatief hoogstaande tv-uitzendingen? Maar beschikt u niet over de nodige opnamefaciliteiten? Geen nood: LN24 heeft...

Les News, belangrijk fundament voor democratie

Les News, belangrijk fundament voor democratie

Gemiddeld besteden de Belgen 539 minuten per dag (ofwel 9 uur) aan mediaconsumptie. Om de aandacht van uw lezer-consument vast te houden, moet u naast de juiste contentmarketing ook een goede mediastrategie kiezen. NP3D (met 3 nieuwe premium digitale formaten: mobile,...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !