IPM partner van alle sporten!

IPM is sterk aanwezig in het eerste tornooi van eSport, georganiseerd voor de media- en reclamesector. De trainingen en eerste wedstrijden verlopen vlot in afwachting van de finale op 10 juni! Het tornooi FIFA 21 B2B, gelanceerd door Media Marketing…
22 februari 2021

IPM is sterk aanwezig in het eerste tornooi van eSport, georganiseerd voor de media- en reclamesector. De trainingen en eerste wedstrijden verlopen vlot in afwachting van de finale op 10 juni!

Het tornooi FIFA 21 B2B, gelanceerd door Media Marketing en Azerion, heeft alles om een succes te zijn. Met de gezondheidscrisis heeft de commerciële en marketingsector slechts één doel: zich bezighouden met ludieke en plezierige evenementen. eSport heeft de wind in de rug en het voetbalvideospel FIFA wordt door iedereen wereldwijd gespeeld…

Voor het tornooi FIFA 21 B2B treden in het totaal 32 spelers op. Van februari tot juni zullen er vier kwalificatiefasen worden gehouden op een avond in de week. In elke fase nemen 8 teams van twee spelers die hun onderneming vertegenwoordigen het op in twee wedstrijden op PlayStation 4. De twee beste teams kwalificeren zich voor de finale, die zal plaatsvinden op 10 juni in het ’Hôtel de Mérode…als de voorwaarden het toelaten!

De wedstrijden worden uitgezonden op de kanalen Twitch en op de website van MM, met commentaar van Jason ‘Ardixa’ DeVillers, professionele FIFA-speler achter de micro.

IPM is er klaar voor met 8 spelers… en speelsters

In België organiseert de Pro League het officiële kampioenschap eFoot sinds 2018. Het werd dus meer dan tijd dat de reclamesector ging meedoen aan dit evenement! Met de organisatie van dit tornooi veroorzaken Media Marketing en Azerion eengezonde wedijver binnen de afdelingen en agentschappen!

Uiteraard steunt IPM dit initiatief. Onze afdeling schrijft 4 sterke teams in. “Wij zijn erg trots op het enthousiasme van onze teams. Wij gaan voor een gezonde mix en schrijven 2 speelsters in, met in onze tandems 1 speler van Space en 1 andere van Wavemaker », benadrukt Pascaline Goffin, Head of Marketing, Communication & Events bij IPM Advertising.

Thomas Lecloux, Manager eSport DH Les Sports, is een supporter van het eerste uur van het tornooi: “eSport is een bedrijfsfenomeen dat wordt gepromoot door La DH . Wij beschouwen dit als een volwaardige sport, met een journalist die er al zijn tijd aan besteedt. Daarom steunt La DH deze competitie voor de volle 100%”.

Dit zijn de 4 teams van IPM:

1. IPM Advertising & Space: Virginie Claes(Agencies Market Account Executive @ IPM Advertising) en Mathieu Herbay (Adops & Data Expert @ Space)

2. IPM Advertising & Wavemaker: Delphine Beckers (Agencies Market Account Executive @ IPM Advertising) et Elliot Gillardin (Junior Communication Advisor @ Wavemaker)

3. DH Esport : Brian Pierard (Journalist DH.be & LaLibre.be @ IPM Group) et Sébastien Sterpigny (Journalist DH Les Sports+ @ IPM Group)

4. DH Gaming : Constantin Coppens (Back Office Employee @ IPM Group) en Guillaume Szczesny (Back Office Employee @ IPM Group)

Voor uw agenda’s!

Maar wat zijn de motieven van de 4 duo’s die de kleuren van IPM en La DH gaan verdedigen? Hoe trainen ze? Hoe kunnen we hun progressie in het tornooi volgen?

Geen paniek, we vertellen u binnenkort alles over onze 4 “Teams” In afwachting kunt u alvast de datums van de wedstrijden noteren die u in geen geval mag missen.

  • Eerste wedstrijd: 4 februari om 18.30 uur
  • Tweede wedstrijd: 4 maart
  • Derde wedstrijd: 1 april om 18.30 uur
  • Vierde wedstrijd: 6 mei om 18.30 uur
  • Finale : 10 juni live… als Covid het toelaat!
IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Paraplu of zonnebril? Uw boodschap in functie van de meteo

Paraplu of zonnebril? Uw boodschap in functie van de meteo

Vanaf nu kunt u bij IPM uw boodschap linken aan de meteo van de dag.       “Elk van onze dagbladen en sites brengen dagelijks het weerbericht”, verklaart Pascale Biesemans, Key Account Manager. “Het idee is om adverteerders de mogelijkheid te bieden om deze...

De onderzoekseenheid van IPM

De onderzoekseenheid van IPM

De onderzoekseenheid werd dit jaar gelanceerd en is het resultaat van de samenwerking tussen een aantal journalisten van de groep IPM (La Libre, La DH, L'Avenir, Paris Match, Moustique, LN24). Het is een idee dat al een tijdje bestaat: « onderzoek bevorderen,...

Ook IPM heeft een baksteen in de maag

Ook IPM heeft een baksteen in de maag

Batibouw blijft een onmisbaar evenement voor elke Belg die geboren is met een « baksteen in de maag ».   "We hebben speciale aanbiedingen voor adverteerders die rond dit thema willen adverteren, zowel voor, tijdens als na de bouwbeurs", vertelt Caroline Bossaert, Head...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !