IPM lanceert een nieuw platform voor begrafenisondernemers

Ad2Order is het nieuwe platform voor begrafenisondernemers die een overlijdensbericht in de kranten L’Avenir, La Dernière Heure en La Libre Belgique willen plaatsen. Het platform ging op 2 maart 2021 live. “Het platform Ad2Order biedt begrafenisondernemers een grote autonomie in het…
9 maart 2021

Ad2Order is het nieuwe platform voor begrafenisondernemers die een overlijdensbericht in de kranten L’Avenir, La Dernière Heure en La Libre Belgique willen plaatsen. Het platform ging op 2 maart 2021 live.

“Het platform Ad2Order biedt begrafenisondernemers een grote autonomie in het beheer van hun overlijdensberichten”, aldus Pierre Jehin, hoofd van dit project bij IPM.

“Het is een sector die, per definitie, heel kort op de bal moet spelen. Vroeger moesten de begrafenisondernemers ons aanspreken voor ook maar de kleinste tekstwijziging. Vandaag kunnen ze op dit platform een eigen account aanmaken, advertentieruimte reserveren, de berichten samenstellen op basis van verschillende modellen, de berichten aanpassen en offertes opmaken. Dit alles in een mum van tijd én op eigen houtje. We bieden de begrafenisondernemers ondanks alles wel een extra controle en begeleiding waar nodig.”

Opmerking: via dit platform kan men niet alleen overlijdensberichten, maar ook dankberichten of overlijdensverjaardagen publiceren. De publicatie in verschillende kranten kan erg makkelijk worden gecombineerd.

Dankzij het mooie, moderne Ad2Order-platform beheert u uw berichten in een aangename en intuïtieve omgeving.U hoeft bovendien geen grafisch expert te zijn om een bericht te maken. Vul gewoon de tekst in het formulier in, voeg eventueel een foto toe en bekijk tussentijds al eens eindresultaat.

We voorzien een zachte overgangsperiode: “Ons team blijft de berichten opmaken voor iedereen die dat wenst. U bent dus niet verplicht om het platform te gebruiken. Maar de eerste gebruikers blijken alvast laaiend enthousiast.”

Een demo of meer info? Neem contact op met Pierre Jehin

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP is een uitgebreid pack waarmee u op basis van een gecombineerd tarief kan adverteren in de 12 belangrijkste nieuwsmerken van ons land. Een nationaal advertentieaanbod dat ideaal is qua bereik en CPM. “NP (News Power) is een nationaal aanbod dat de 4 belangrijkste...

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

Een nieuwe data-technologie wordt toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide verticale aanbod van IPM op gebied van weergerelateerde gegevens (zowel print als digitaal): waardoor gerichte campagnes op het juiste moment kunnen worden uitgevoerd! IPM introduceert een...

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

In het verkiezingsjaar 2024 zal de burger best wat keuzes moeten maken. De burger is wat betreft informatie over politieke gebeurtenissen sterk afhankelijk van onze perstitels en vooral La Libre Belgique.   « Politiek nieuws speelt een prominente rol in La Libre...