IPM lanceert deze zomer een grote 1 + 1 actie !

Adverteerders profiteren vanaf medio juni van een uitzonderlijke actie.  Als ze een campagne voeren in de IPM-media, wordt de campagneduur verdubbeld. Tijdens de zomer wordt de duur van een digitale en/of printcampagne in de IPM-media verdubbeld zonder extra kosten: “Deze…
7 juni 2022

Adverteerders profiteren vanaf medio juni van een uitzonderlijke actie.  Als ze een campagne voeren in de IPM-media, wordt de campagneduur verdubbeld.

Tijdens de zomer wordt de duur van een digitale en/of printcampagne in de IPM-media verdubbeld zonder extra kosten: “Deze actie is geldig voor alle producten die door de regie op de markt worden gebracht” benadrukt Sophie Vanderwinkel, directeur-generaal van IPM Advertising. “Inclusief onze drie nieuwe digitale producten: data, newsletters en video, die zich richten op specifieke gemeenschappen en dus zeer betrokken doelgroepen.”

Opnieuw een vaste waarde in de VVA-mand

Dit promotionele aanbod is ontstaan uit een vaststelling. Twee jaar Covid-19 en de oorlog in Oekraïne hebben de levensduurte drastisch verhoogd. Met een beperkte koopkracht, zijn de belangrijkste verantwoordelijken voor aankoop ( VVA) veeleisender en selectiever geworden in hun koopgedrag. “Dit aanbod stelt de merken in staat hun aanwezigheid te consolideren in de standaardmand van de VVA’s en voor degenen die afwezig waren opnieuw hun plaats in te nemen.” benadrukt ze.

De zomer : een relevante en ontvankelijke context

Tijdens de maanden juli en augustus zijn de Belgen bijzonder ontvankelijk voor reclameboodschappen. Ze hebben tijd om de nieuwsmedia te raadplegen. Ze staan ook meer open om terug te grijpen naar bekende producten of nieuwe te ontdekken. Ook hun gewoontes van mediaconsumptie veranderen: “In deze context doen de digitale versies van onze mediamerken het heel goed”, vervolgt Sophie Vanderwinkel.

En voor adverteerders die alleen zweren bij het kleine scherm of de radio, blijkt uit een onderzoek dat de geschreven pers een relevante aanvulling vormt. Door te kiezen voor de geschreven pers ter ondersteuning van een traditionele televisiecampagne, vergroot men de ‘incremantal reach’ per week met 25% op de VVA’s*

De 1+1 actie is geldig voor campagnes van 13 juni t/m 13 augustus 2022.

Caroline Bossaert (Head of Sales – direct market)

Sibylle de Meeus (Head of Sales – agencies market)

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !