IPM gaat LN24 groter maken

Aanstaande donderdag neemt IPM de leiding bij LN24 en het project is ambitieus: het marktaandeel snel verdubbelen en de zender vergaand promoten in het audiovisuele landschap bij publiek dat op zoek is naar een intelligent en onderhoudend aanbod. Sterke merken,…
24 december 2021

Aanstaande donderdag neemt IPM de leiding bij LN24 en het project is ambitieus: het marktaandeel snel verdubbelen en de zender vergaand promoten in het audiovisuele landschap bij publiek dat op zoek is naar een intelligent en onderhoudend aanbod.

Sterke merken, innovatie en convergentie vormen het DNA van IPM.

LN24 sluit zich aan bij IPM om het speerpunt te worden bij de convergentie tussen omroep en pers met het oog op het vergroten van een redactioneel aanbod op topniveau in alle media: tv, radio, internet, dagbladpers, tijdschriftenpers, video en podcast.

LN24, dat eind 2019 werd gelanceerd, is erin geslaagd om een nieuw televisiemerk in de Franstalige landschap te introduceren.

IPM zal deze jonge talentvolle zender de middelen geven om zijn producten en marketing nog verder te versterken met het oog op een snelle verdubbeling van zijn publiek.

Op het gebied van reclame blijft RMB de kleuren van de zender promoten terwijl het interne verkoopteam van LN24 zich bij IPM Advertising zal aansluiten.

Voor adverteerders die op zoek zijn naar originele projecten kan IPM Advertising krachtige crossmediale operaties opzetten.

Op de Franstalige markt bezit IPM Advertising de helft van het lezerspubliek van dagbladen (La Libre, L’Avenir, La DH Les Sports), is medeleider van nieuwssites (1 miljoen unieke bezoekers per dag in België), leider van nieuwsmagazines (Paris Match en Moustique) en uitgever van LN24 en DH Radio.

Tot 2022 voor ambitieuze projecten!

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !