IPM gaat LN24 groter maken

Aanstaande donderdag neemt IPM de leiding bij LN24 en het project is ambitieus: het marktaandeel snel verdubbelen en de zender vergaand promoten in het audiovisuele landschap bij publiek dat op zoek is naar een intelligent en onderhoudend aanbod. Sterke merken,…
24 december 2021

Aanstaande donderdag neemt IPM de leiding bij LN24 en het project is ambitieus: het marktaandeel snel verdubbelen en de zender vergaand promoten in het audiovisuele landschap bij publiek dat op zoek is naar een intelligent en onderhoudend aanbod.

Sterke merken, innovatie en convergentie vormen het DNA van IPM.

LN24 sluit zich aan bij IPM om het speerpunt te worden bij de convergentie tussen omroep en pers met het oog op het vergroten van een redactioneel aanbod op topniveau in alle media: tv, radio, internet, dagbladpers, tijdschriftenpers, video en podcast.

LN24, dat eind 2019 werd gelanceerd, is erin geslaagd om een nieuw televisiemerk in de Franstalige landschap te introduceren.

IPM zal deze jonge talentvolle zender de middelen geven om zijn producten en marketing nog verder te versterken met het oog op een snelle verdubbeling van zijn publiek.

Op het gebied van reclame blijft RMB de kleuren van de zender promoten terwijl het interne verkoopteam van LN24 zich bij IPM Advertising zal aansluiten.

Voor adverteerders die op zoek zijn naar originele projecten kan IPM Advertising krachtige crossmediale operaties opzetten.

Op de Franstalige markt bezit IPM Advertising de helft van het lezerspubliek van dagbladen (La Libre, L’Avenir, La DH Les Sports), is medeleider van nieuwssites (1 miljoen unieke bezoekers per dag in België), leider van nieuwsmagazines (Paris Match en Moustique) en uitgever van LN24 en DH Radio.

Tot 2022 voor ambitieuze projecten!

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP is een uitgebreid pack waarmee u op basis van een gecombineerd tarief kan adverteren in de 12 belangrijkste nieuwsmerken van ons land. Een nationaal advertentieaanbod dat ideaal is qua bereik en CPM. “NP (News Power) is een nationaal aanbod dat de 4 belangrijkste...

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

Een nieuwe data-technologie wordt toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide verticale aanbod van IPM op gebied van weergerelateerde gegevens (zowel print als digitaal): waardoor gerichte campagnes op het juiste moment kunnen worden uitgevoerd! IPM introduceert een...

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

In het verkiezingsjaar 2024 zal de burger best wat keuzes moeten maken. De burger is wat betreft informatie over politieke gebeurtenissen sterk afhankelijk van onze perstitels en vooral La Libre Belgique.   « Politiek nieuws speelt een prominente rol in La Libre...