IPM Advertising diversifieert de digitale formaten met JustPremium om onze doelgroepen nog beter te bereiken

Terwijl de sportieve zomer in volle gang was en onze sportredactie zijn XXL-potentieel inzette om hier in geuren en kleuren verslag over uit te brengen, heeft IPM Advertising zich ook dubbel geplooid om creatieve oplossingen op maat aan te reiken…
17 augustus 2021

Terwijl de sportieve zomer in volle gang was en onze sportredactie zijn XXL-potentieel inzette om hier in geuren en kleuren verslag over uit te brengen, heeft IPM Advertising zich ook dubbel geplooid om creatieve oplossingen op maat aan te reiken voor de adverteerders.

Voorbeeld met de georkestreerde campagne “All Red Inside” voor de lancering van het rode Jupiler-bier Euro 2021. Vier redactionele artikels hebben gediend als verankering voor deze Dh-campagne, die op drie verschillende manieren een boost kreeg via AdYouLike, internetinvoegsels en Facebook-posts. “Dankzij deze diversificatie kon een aantal muisklikken worden geregistreerd dat twee keer hoger lag dan de gebruikelijke “benchmark””, verklaart Virginie Claes, Agencies Market Account Executive bij IPM Advertising.

Een andere adverteerder, BMW, heeft ter gelegenheid van het Europees kampioenschap voetbal kunnen genieten van de JustPremium-oplossing. Hierdoor konden speciale, meer gesofisticeerde formaten worden geïntegreerd, zoals video’s die werden geïntegreerd in HPTO, Home Page Take-Over. “Deze inkleding van de site van La DH is een mooie creatieve oplossing die volledig kadert in een sportieve context, een van de sterke punten van onze redacties,” beklemtoont Sibylle de Meeûs, Head of Sales Agencies Market bij IPM Advertising.

Deze twee voorbeelden tonen het vermogen van IPM Advertising aan om de digitale formaten te diversifiëren om onze doelgroepen nog beter te bereiken.

JustPremium, dat is experimenteren met nieuwe innovatieve formaten om campagnes te sofisticeren en te versterken en tegelijkertijd ons te baseren op de striktheid en de kracht van onze premiumsites. Goed om weten: voor het volledige commerciële aanbod van minimaal € 18.000, doet IPM Advertising u momenteel de technische kosten cadeau (waarde € 1.500).

Zin om onze creatieve formules “JustPremium” of andere formules te testen?  Contacteer dan Info@IPMadvertising.be

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !