Hoe ziet het lezerspubliek van Paris Match België eruit?

Al meer dan 70 jaar heeft Paris Match wekelijks een afspraak met zijn lezers die draait rond emoties en passies, en dit zowel op papier als via de website en de sociale netwerken. In een ontmenselijkte wereld, waar alleen cijfers tellen, waar informatie vaak abstract blijft, wil Paris Match een baken zijn. Een uitzonderlijk lezerspubliek Paris […]

Al meer dan 70 jaar heeft Paris Match wekelijks een afspraak met zijn lezers die draait rond emoties en passies, en dit zowel op papier als via de website en de sociale netwerken. In een ontmenselijkte wereld, waar alleen cijfers tellen, waar informatie vaak abstract blijft, wil Paris Match een baken zijn.

Een uitzonderlijk lezerspubliek

Paris Match is trouw aan zijn waarden en ambities en onderscheidt zich door zijn unieke aanpak die informatie en ontspanning met elkaar combineert. Zo weet het 565.000 lezers (papier, digitale en webeditie) te boeien. Als echt mediummerk 360° dat uniek is op de Belgische markt, staat het meer dan ooit voor het gewicht van woorden, de kracht van foto’s.

Associeer uzelf met dit legendarische blad en bereik uw doelgroep!

De Target Group Monitor (TGM) is een vijfjaarlijks onderzoek naar de koopgewoonten en het gedrag van de Belgische consumenten. Het licht 21 sectoren door en omvat duizenden gegevens.In dit onderzoek bewijst Paris Match zijn hoogstaande prestaties en bevestigt het zijn prestige.

Op basis van deze TGM trekt Paris Match vooral lezers aan met het volgende profiel:

  • Aangetrokken door tuinen: 77% van de lezers van Match heeft een tuin.

  • Bekommerd om kwaliteit: 73% verklaart dat de kwaliteit van een aankoop belangrijker is dan de prijs ervan.

  • Gevoelig voor merken: 54% gaat akkoord om meer te betalen voor merken.

  • Stellen bioproducten op prijs: 44% koopt minstens eenmaal per week bioproducten, en 68% leest aandachtig de etiketten van schoonheids-, verzorgings- en hygiënische producten.

  • Grote liefhebbers van horloges: 33% beslist (mee) over de aankoop van een horloge.

  • Eigenaars van een tweede verblijf in het buitenland: tweemaal zo vaak bij het lezerspubliek van Paris Match in verhouding tot de Belgische bevolking!

Hebt u vragen over het lezerspubliek van Paris Match België?

  • Wilt u uw merk associëren met dit legendarische blad uit de informatieve pers?

Neem contact op met Jean-Pierre Tordeurs 0475/511 462 – Michel Druart 0475/467 134 – Natacha El-Guennouni 0486/021 868

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Philippe Deraymaeker aan de leiding bij DH Radio

Philippe Deraymaeker aan de leiding bij DH Radio

DH Radio staat elke dag garant voor twee assen die luisterplezier combineren met de eigenheid van het DH-merk: non-stopmuziek en nieuws. Achter het station staat een hecht en bijzonder geëngageerd team. IPM heeft de leiding erover nu toevertrouwd aan Philippe...

Een nieuwe wagen kopen in 2021? Wat denken de Belgen?

Een nieuwe wagen kopen in 2021? Wat denken de Belgen?

Hoe ziet het mobiliteitsgedrag van de Belgen eruit in deze bijzondere tijden? Welke tendensen en gewoonten tekenen zich af? Is er nog een toekomst weggelegd voor bedrijfswagens nu het telewerk veralgemeend wordt? Hoe staan de Belgen tegenover het openbaar vervoer? Om...

LaLibre.be razend populair!

LaLibre.be razend populair!

De website LaLibre.be is sinds het begin van de gezondheidscrisis aan een sterke opmars bezig: bij de laatste telling noteerden we bijna 300.000 unieke surfers en gemiddeld meer dan een miljoen bekeken pagina’s per dag in België! Gaat het om een kortstondig succes...