Het media-agentschap van de toekomst: welke modellen?

In samenwerking met IPM Advertising heeft MM enkele dagen geleden een Webinar georganiseerd over de uitdagingen waarvoor de media-agentschappen staan.
12 februari 2021

Reclamemarkt

Al jaren blijft men maar herhalen dat de reclamemarkt op een keerpunt staat. Er wordt gezegd dat de spelregels veranderen, dat de verwachtingen van de adverteerders evolueren volgens die van de consumenten, dat de agentschappen zich moeten aanpassen om te overleven… En meer bepaald over de mengelmoes van agentschappen wordt dan verwezen naar de uitdagingen i.v.m. de automatisering, de internationalisering, het probleem om nieuwe profielen aan te werven, de concurrentie van consultants en tech, en een bedrijfsmodel dat grotendeels gebaseerd blijft op het volume verkopen.

Al deze onderwerpen bespreken wij zonder taboes met de vicevoorzitter en de voorzitter van de UMA, Sylvie Irzi (IPG Mediabrands) en François Chaudoir (Space), en met Thierry Brynaert (Wavemaker).

Naast een verslag in de twee edities van ons tijdschrift van juni zal tijdens dit Webinar ook een dossier worden behandeld dat binnenkort verschijnt in La Libre Eco, de economische bijlage van La Libre Belgique.

MediaMarketing

Video van de Webinar te vinden in het artikel van MM:
https://www.mm.be/news-fr-46662-webinar-quels-modeles-pour-l-agence-media-du-futur

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !