Gourmandiz, het toptijdschrift voor lezers en lezeressen van alle leeftijden

Het tijdschrift Gourmandiz verscheen voor het eerst in 2020 en is bestemd voor alle liefhebbers van koken. La Libre Belgique en La Dernière Heure bieden hun lezers deze smakelijke pauze in 6 nummers per jaar. Omdat we allemaal lekkerbekken zijn…
22 februari 2021

Het tijdschrift Gourmandiz verscheen voor het eerst in 2020 en is bestemd voor alle liefhebbers van koken. La Libre Belgique en La Dernière Heure bieden hun lezers deze smakelijke pauze in 6 nummers per jaar.

Omdat we allemaal lekkerbekken zijn en verzot op creatieve en vernieuwende ideeën! Omdat lekker eten en plezier samengaan! Meer dan ooit wil de consument gezonde voeding, rijk aan voedingswaarden en met respect voor de lokale producenten.

Koken staat synoniem voor delen, uitwisselen en plezier. Met vernieuwende rubrieken willen wij uw smaakpapillen prikkelen. Wij wekken uw belangstelling voor uiteenlopende domeinen: producenten van Belgische specialiteiten met een liefde voor authentieke smaken, adviezen en tips om kok te worden, ideeën voor gemakkelijk te bereiden recepten, hoe nieuwe smaken ontdekken of smaken van vroeger herontdekken…

Waarom adverteren in Gourmandiz?

  • Koken is trendy, een vaste waarde en interesseert de lezers van alle leeftijden, beginnelingen zowel als gevorderden.

  • Gerichte communicatie in een tijdschrift dat volledig gewijd is aan de culinaire kunst en de kunst van het tafelen.

  • Een toptijdschrift gefocust op de authentieke waarden van de keuken.

  • Een website, www.gourmandiz.be, die een jaar is geworden “The place to be” voor de liefhebbers van koken in de ruimste zin van het woord.

26 maart 2021, al het achtste nummer van Gourmandiz

Op het menu van dit nummer, de lente opnieuw op ons bord! De gelegenheid voor het ontdekken van originele smoothies en alle smaken van onze moestuin, in een keur van groenten en vitamines.

Met Pasen in het vizier geeft Gourmandiz u enkele ideeën voor een smakelijke maaltijd. We hebben het ook over de weldaden van vegetarische melk en brengen menu’s zonder gluten. Voor het dessert denken wij aan de heerlijke wafels van onze grootmoeders.

Als bijlage bij La Libre en La DH van 26 maart.

–> Zin om met uw merk te adverteren in Gourmandiz ? Contactpersoon Caroline Bossaert

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP is een uitgebreid pack waarmee u op basis van een gecombineerd tarief kan adverteren in de 12 belangrijkste nieuwsmerken van ons land. Een nationaal advertentieaanbod dat ideaal is qua bereik en CPM. “NP (News Power) is een nationaal aanbod dat de 4 belangrijkste...

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

Een nieuwe data-technologie wordt toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide verticale aanbod van IPM op gebied van weergerelateerde gegevens (zowel print als digitaal): waardoor gerichte campagnes op het juiste moment kunnen worden uitgevoerd! IPM introduceert een...

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

In het verkiezingsjaar 2024 zal de burger best wat keuzes moeten maken. De burger is wat betreft informatie over politieke gebeurtenissen sterk afhankelijk van onze perstitels en vooral La Libre Belgique.   « Politiek nieuws speelt een prominente rol in La Libre...