Er gebeuren dingen in de LN-wereld: historische kijkcijfers en nieuwe website voor LN Radio

LN 24 bevestigt zijn positie als belangrijkste nieuwszender ter gelegenheid van de begrafenisplechtigheid van paus Benedictus XVI. LN Radio versterkt ook zijn muziek- en nieuwspositionering met een nieuwe website. Afgelopen donderdag was LN24 de hele ochtend de best bekeken televisiezender…
10 januari 2023

LN 24 bevestigt zijn positie als belangrijkste nieuwszender ter gelegenheid van de begrafenisplechtigheid van paus Benedictus XVI. LN Radio versterkt ook zijn muziek- en nieuwspositionering met een nieuwe website.

Afgelopen donderdag was LN24 de hele ochtend de best bekeken televisiezender in het hele Franstalige audiovisuele landschap op de 25-54 GS1-4 doelgroep.

Kijkers volgden massaal het speciale programma over de begrafenis van Paus Benoît XVI (MAD van 35,2%) en de terugblik op het jaar 2022 (MAD van 21,7%).

LN Radio groeit

De nieuwszender wordt uitgezonden op FM en DAB+ in Wallonië en Brussel en is wereldwijd ook online beschikbaar dankzij een mobiele applicatie (beschikbaar voor iOS en Android), via Radioplayer en alle digitale omroepapplicaties en -tools (TuneIn, MyTuner, SONOS).

« We lanceren een nieuwe website die een echte digitale hub moet worden voor al onze uitzendingen. Ik heb het natuurlijk over het LN Radiostation, maar ook over onze podcasts en onze vele digitale radio’s (of webradio’s). Dit is een gebied waarop wij altijd al pioniers zijn geweest », verklaart Philippe Deraymaeker.

L’attribut alt de cette image est vide, son nom de fichier est Article-LN-Radio-1024x573.png.
De website is modulair opgebouwd, waardoor deze alle digitale radio’s en hun playlists, de wedstrijden en, zeer binnenkort, een blog kan hosten wat een nog betere relatie tussen onze teams en de luisteraars zal bieden.

Een SEO geoptimaliseerde site

De website is modulair opgebouwd, waardoor deze alle digitale radio’s en hun playlists, de wedstrijden en, zeer binnenkort, een blog kan hosten wat een nog betere relatie tussen onze teams en de luisteraars zal bieden.

 

De nieuwe LN Radio website is ontworpen met de beste SEO-praktijken om de natuurlijke referentiëring van het LN Radio merk en al onze producties te boosten, zowel live als on-demand. LNRadio.be staat ook open voor display-adverteerders.

« De laatste CIM cijfers bevestigen onze strategie die we hebben aangenomen bij de lancering van LN Radio op 28 augustus. Het is de Franstalige zender die de meeste vooruitgang boekt en qua commercieel marktaandeel noteren we een stijging van bijna 20% », zegt een fiere Emmanuel Tourpe, directeur Audiovisuele Media van de IPM-Group.

Ontdek hier de nieuwe website via lnradio.be

Link uw merk aan de enige echte “music and news” radio van België! Contacteer de RMB op: sales@rmb.be

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Paraplu of zonnebril? Uw boodschap in functie van de meteo

Paraplu of zonnebril? Uw boodschap in functie van de meteo

Vanaf nu kunt u bij IPM uw boodschap linken aan de meteo van de dag.       “Elk van onze dagbladen en sites brengen dagelijks het weerbericht”, verklaart Pascale Biesemans, Key Account Manager. “Het idee is om adverteerders de mogelijkheid te bieden om deze...

De onderzoekseenheid van IPM

De onderzoekseenheid van IPM

De onderzoekseenheid werd dit jaar gelanceerd en is het resultaat van de samenwerking tussen een aantal journalisten van de groep IPM (La Libre, La DH, L'Avenir, Paris Match, Moustique, LN24). Het is een idee dat al een tijdje bestaat: « onderzoek bevorderen,...

Ook IPM heeft een baksteen in de maag

Ook IPM heeft een baksteen in de maag

Batibouw blijft een onmisbaar evenement voor elke Belg die geboren is met een « baksteen in de maag ».   "We hebben speciale aanbiedingen voor adverteerders die rond dit thema willen adverteren, zowel voor, tijdens als na de bouwbeurs", vertelt Caroline Bossaert, Head...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !