Er beweegt heel wat op onze redacties!

De start van het nieuwe academische jaar staat vaak synoniem voor vernieuwing en vooruitgang. De redacties van IPM vormen hierop geen uitzondering, met een aantal belangrijke nieuwe benoemingen binnen het bedrijf. U heeft wellicht al over hem gelezen in onze…
5 oktober 2023

De start van het nieuwe academische jaar staat vaak synoniem voor vernieuwing en vooruitgang. De redacties van IPM vormen hierop geen uitzondering, met een aantal belangrijke nieuwe benoemingen binnen het bedrijf.

U heeft wellicht al over hem gelezen in onze vorige nieuwsbrief: Sébastien Desclée is sinds 1 september de nieuwe Algemeen Directeur van IPM Group. Na hem een maand lang te hebben bijgestaan, zal Denis Pierrard, zijn voorganger, een sleutelrol blijven spelen in de bedrijfsactiviteiten, maar nu op corporate niveau.

Jean-Marc Gheraille, voormalig hoofdredacteur van La DH Les Sports, wordt adjunct-directeur van LN24 binnen de audiovisuele divisie onder leiding van Emmanuel Tourpe. Deze media- en informatiespecialist zal de integratie tussen de audiovisuele en persberoepen helpen versterken.

Alexis Carantonis is nu hoofdredacteur van La DH, met Nawal Bensalem als adjunct-hoofdredacteur. Twee doorgewinterde experts die de uitdaging aangaan om de positie van La DH als toonaangevend sportpersmerk in Franstalig België en een van de belangrijkste web- en mobiele sites te behouden.

Bij La Libre Belgique wordt François Mathieu adjunct-hoofdredacteur, naast Dorian de Meeus. Al deze veranderingen zullen ons in staat stellen om de best mogelijke content en premium advertentiemogelijkheden te blijven bieden binnen de snelgroeiende mediagroep. Meer dan ooit speelt IPM een cross-functionele rol en profiteert van het Convergence House.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Verkiezingen 2024: La Libre Belgique, uw vierde macht

Verkiezingen 2024: La Libre Belgique, uw vierde macht

De polls die in samenwerking met de RTBF werden uitgevoerd in de aanloop naar de verkiezingen van 2024 - waarvan de eerste op 12 oktober werd gepubliceerd - maken deel uit van de verschillende onderzoeken om te peilen naar politieke attitudes. “Voor de politieke...

Onze apps zijn vernieuwd!

Onze apps zijn vernieuwd!

Een van IPM's hoofdprojecten sinds het begin van 2023 was het pimpen van de DH, La Libre en L'Avenir apps. Missie geslaagd met de lancering van de vernieuwde DH app die werd uitgebracht op 27/11. De volgende twee staan gepland voor het einde van het jaar. Maar waarom...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !